Jump to content


Photo

cum folosesti radio-cd-ul+navigatia+telefonul?


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 marius_kar

marius_kar

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti
  • Masina:opel astra G

Posted 22 October 2010 - 02:04 PM

Salut
Sunt nou pe forum... si pe deasupra am o masina pe care am luat-o de putin timp... un Opel Astra G
Am si eu o problema... nu stiu cum se baga cartela in telefonul masinii(in primul rand pt k vreau sa schimb limba computer-ului de bord)
Ma puteti ajuta si pe mn? pls
Si.. dak aveti vre-un manual de utilizare al Cd-player-ului (preferabil intr-o limba decenta: engleza, franceza, romana)
cd-player-ul are navigatie + telefon... dar, k sa nu existe dubii in privinta modelului o sa pun o poza cu bordul:

Attached Files



#1 Gogu

Gogu

    Astra Sponsor

  • Sponsors
  • Pip Pip Pip Pip Pip Pip Pip Pip Pip
  • countless
  • Gender:Goat
  • Location:Internet
  • Masina:dual p4

Posted yesterday

Depinde de mai multi factori, nu e chiar asa simplu, au explicat deja baietii

#2 giks25

giks25

    Astra Fan

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:Braila
  • Masina:Astra G - 1,6/16V Z16XE

Posted 25 October 2010 - 02:04 PM

Salut marius_kar. Am acealsi sistem audio pe masina insa fara carkit. La mine e setat in limba engleza. Nu am manual de utilizare la el (am cautat si nu am gasit nimic pe net). O sa ies la masina sa-mi notez pasii pe care sa-i faci sa intri in meniu sa schimbi limba. Ai grija de codul de radiocd daca-l ai, e greu de decodata un asa radiocd. Eu nu am avut codul si la schimbarea bateriei am stat fata lautari 2 sapt pana un meserias i-a dat de cap. Nu se decodeaza dupa serial. Hai ca ies la masina. Revin cu un alt post. Sall.

Cum am promis, revin. Apesi tasta BC - apare meniu cu tot ce tine de consum, trip etc. Ultima comanda jos este SETTINGS. Intri in settings cu comenzi volan sau a 2 a rotita (cea din dreapta)de pe cdplayer. Iti apar 3 comenzi pe 2 coloane, o comanda in stanga 2 in dreapta, alegi dreapta sus SYSTEM SETTINGS. Intri aici si alegi INSTRUCTIONS - din stanga sus. Akm iti va aparea meniul cu limbile suportate de soft. La mine limba engleza este a 2 a. Spor la treaba. Sall.

#3 marius_kar

marius_kar

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti
  • Masina:opel astra G

Posted 25 October 2010 - 03:09 PM

ms mult;) raman dator

apropo de carkit... am inteles k ncdr 1100 nu are telefon.. ca ar avea doar butoanele pt telefon. e adevarat? ca doar ncdr 1500 ar avea telefon.. si il are in terpedeu(sub magazia de cd-uri)... sper sa nu fie adevarat:D

am gasit ceva interesant pt scimbarea limbii... niste poze .. practic de la poza 10 pana la poza 17 iti arata cum sa schimbi limba.

http://74.53.78.221/...089771870441874

#4 kicsicsingo

kicsicsingo

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sighisoara
  • Masina:Opel Astra G 2.0 DTI

Posted 31 October 2010 - 10:10 PM

Salut!
Am si eu un opel astra g cu o asemenea cd player.am auzi ca la reprezentanta pt. 50 ron poti sa afli codul ei, in caz ca nu ai, sau nu-l stii. Eu chiar in zilele astea o sa ma duc pe la reprezentanta, ca vreau sa-mi schimb consola centrala si pt. asta tre sa scot cd playerul,si nu-i stiu codul.
Sper sa mi-l zica cei de la Opel.
Revin daca am rezolvat problema.
Sal

#5 XpLoZiV

XpLoZiV

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 44 posts
  • Location:Ploiesti
  • Masina:Opel Astra G 1.7CDTI

Posted 01 November 2010 - 10:40 AM

Am acelasi tip de radio cd si am scos bateria de cateva ori. Nu mi-a cerut niciodata cod de siguranta. Sa nu dai banii degeaba...

#6 giks25

giks25

    Astra Fan

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:Braila
  • Masina:Astra G - 1,6/16V Z16XE

Posted 13 November 2010 - 08:46 PM

XpLoZiV nu ti-a cerut codul pentru ca a fost decodat in prealabil. E bun lucrul asta. Pentru kicsicsingo nu te duce la reprezentanta, costa prea mult carpass-ul masinii care contine si codul radiocd. Mai bine mergi la un service cu un elctronist bun, iti citeste memoria radiocd si in functie de ce doresti ti-l decodeaza total adika nu-ti mai cere codul delok sau doar iti afla codul. Nici eu nu am avut codul la radiocd. Asa ca la reprezentanta 124 ron mi s-a parut prea mult, am mers la service si pt 50 ron a fost decodat total si merge super.

#7 marius_kar

marius_kar

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 7 posts
  • Gender:Male
  • Location:bucuresti
  • Masina:opel astra G

Posted 16 November 2010 - 06:29 PM

salut
eu nu am primit niciun cod de la cel de la care am cumparat masina. nu e alta medota de a afla codul in afara de service?

#8 giks25

giks25

    Astra Fan

  • Members
  • PipPipPip
  • 228 posts
  • Gender:Male
  • Location:Braila
  • Masina:Astra G - 1,6/16V Z16XE

Posted 17 November 2010 - 05:22 PM

salut
eu nu am primit niciun cod de la cel de la care am cumparat masina. nu e alta medota de a afla codul in afara de service?

Siemens NCDR 1100 nu se decodeaza dupa serie, doar la dealer opel (prea scump) sau in service la un electronist bun. Se decodeaza prin citirea memoriei (se afla codul) sau a 2 a varinta dupa citirea memoriei, inlocuirea ei cu alta memorie (dump - cam asa se numeste) si nu iti mai cere codul niciodata, chiar daca vei ramane fara tensiune.

#9 trio13

trio13

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:tulcea
  • Masina:opel astra g 2.0dti caravan

Posted 21 January 2011 - 02:42 PM

Salut !
M`ar interesat si pe mine cum arata mufele care intra in telefonul original ,care sta in torpedou , daca poate cineva sa faca o poza as fi recunoscator !
Din cate situ eu merge si la ncdr1100 telefon .

#10 kicsicsingo

kicsicsingo

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 9 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sighisoara
  • Masina:Opel Astra G 2.0 DTI

Posted 17 February 2011 - 11:53 AM

Salut baieti!
In final nu m-am dus la reprezentanta, ci am scos cd playerul si l-am pus la loc si a mers...inseamna ca nu a fost codat...Mi-am si schimbat consola.Dar de un timp nu i-mi mai merg comenzile pe volan...:( pe display arata "Safe" si i-mi tot palpaie ledul acela rosu de pe cd player si nu merg comenzile...Ce poate fi problema? Ati mai intalnit asa ceva? Ca in carte scrie, ca daca apara "Safe" sa ma duc la reprezentanta....
Mersi mult, kicsicsingo

#11 blackcat

blackcat

    Astra Fan

  • Members
  • PipPipPip
  • 270 posts
  • Location:Craiova
  • Masina:Opel Astra Classic II 1.6 Twinport

Posted 18 February 2011 - 10:47 PM

Daca iti scrie "SAFE" inseamna ca totusi cd playerul este codat :( si asteapta introducerea codului, pe care ar fi bine sa il ai. Apropos, codul il poti gasi scris pe "car pass", daca ai primit asa ceva cand ai cumparat masina.

#12 trio13

trio13

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 26 posts
  • Gender:Male
  • Location:tulcea
  • Masina:opel astra g 2.0dti caravan

Posted 18 April 2011 - 11:51 AM

Salutare !
Am si eu o problema legata de un ncdr 1100 . Pana acuma meargea impreuna cu contactul , adica puneam contactul pornea scoteam cheia din contact se oprea . Zilele trecute m`a jucat la el si acuma mergea fara contact , adica pui contactul nu porneste trebuie sa apesi pe buton , iei contactul la fel daca vrei sa`l opresti trebuie sa apesi pe buton . Stie cineva cum pot sa`l fac sa mearga ca inainte ? Am incercat sa ma uit prin mediu dar nu am vazut nimic .
Multumesc

Am aflat cum se poate face . Se deschide meniul de la tunner se da la "Funtions " si se activeaza " Mod entertainment " si acuma merge pe contact .

#13 dan_yl

dan_yl

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tulcea
  • Masina:opel astra 2.0 dti

Posted 02 December 2012 - 08:56 PM

Salut
Am si eu acelasi tip de radio cd pe un opel astra Y20DTH din 2002 problema la mine e cu cd-ul,ontra cd-ul dar imi scire NO CD si ceva de genul ca cd-ul trebuie pus cu fata printata in sus noroc ca merge radioul, exista vre-o solutie ca sa imi mearga cd-ul in afara de schibatul casetofonului?