Jump to content


Photo

Recuperare cod casetofon


  • Please log in to reply
121 replies to this topic

#1 Gabi1404

Gabi1404

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Masina:Opel Astra 1995 cm3

Posted 19 July 2007 - 08:53 AM

Am un opel astra din 2003. Dupa ce am pornit masina mia aparut pe displey SAFE. Am introdus codul casetofonului de 3 ori si acum imi apare 7SAFE si nu mai pot sa bag codul. Ce trebuie sa fac? Am inteles ca trebuie sa scot casetofonul ca are un cod pe el. Asa e? Daca da cum pot sa-l scot?
Va rog mult ajutati-ma, am masina de 2 luni si nu prea ma descurc.

#1 Gogu

Gogu

    Astra Sponsor

  • Sponsors
  • Pip Pip Pip Pip Pip Pip Pip Pip Pip
  • countless
  • Gender:Goat
  • Location:Internet
  • Masina:dual p4

Posted yesterday

Depinde de mai multi factori, nu e chiar asa simplu, au explicat deja baietii

#2 Mihai

Mihai

    Astra Addicted

  • Seller
  • PipPipPipPip
  • 534 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Masina:Astra G

Posted 19 July 2007 - 08:57 AM

Depinde de casetofon. La CAR 400 am inteles ca se poate afla codul in functie de seria aparatului (exista un soft care genereaza acest cod). La cd-playere nu merge acest lucru, trebuie recuperat de la Opel contracost.
Pt a scoate aparatul se scot cele 4 suruburi care sunt in colturi, se introduc in lacasurile sale cele 2 urechi speciale. Daca nu ai asa ceva, se improvizeaza ceva. Am inteles ca se poate incerca si cu 4 mine de pix. Odata introduse in acele locuri, se trage de casetofon.

#3 Gabi1404

Gabi1404

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Masina:Opel Astra 1995 cm3

Posted 19 July 2007 - 09:12 AM

Depinde de casetofon. La CAR 400 am inteles ca se poate afla codul in functie de seria aparatului (exista un soft care genereaza acest cod). La cd-playere nu merge acest lucru, trebuie recuperat de la Opel contracost.


Este pe caseta, da sti cum pot sa-l scot? Ca nu am tijele de la el

nu mai e nimeni care poate sa ma ajute? va rog

#4 sorin25

sorin25

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Gender:Male
  • Location:olt
  • Masina:1.7 TDI

Posted 11 December 2008 - 05:28 PM

Salut !
Am o Astra 1.7 TDI din 2001 , cu radio Cd din fabrica .
Am fost cu ea la un service si mi-au scos bateria si mi-au blocat radio . Masina n-am cumparat-o noua si n-am stiut ca trebuie sa-i cer fostului propietar codul radioului .

Cum se poate afla codul radioului ?

Va multumesc anticipat !

PS : Sper ca acest subiect sa nu se mai fi discutat undeva , am cautat si n-am gasit .

Edited by sorin25, 11 December 2008 - 05:29 PM.


#5 rapiduletz

rapiduletz

    Astra Junior

  • Members
  • PipPip
  • 56 posts
  • Location:Prahova
  • Masina:Opel Astra G 2000 cm3

Posted 11 December 2008 - 11:10 PM

nu prea se poate "afla" trebuie decodat....cauta prin actele masinii trebuie sa ai un carpass.

#6 sabinilie

sabinilie

    Astra Fanatic

  • Elite Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,378 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Masina:Astra G Z17DTL, Family, Electric, Beauty, Adria, Drumuri Grele, Climatronic, Alarma

Posted 15 December 2008 - 04:52 PM

PS : Sper ca acest subiect sa nu se mai fi discutat undeva , am cautat si n-am gasit .

Ia uite ca am gasit eu ... Am facut si merge...
Au fost chiar 4 topice care le-am gasit, dar l-am ales pe asta, ca era cel mai recent... :D

#7 radu_uniq

radu_uniq

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 29 posts
  • Location:ploiesti
  • Masina:OPEL astra g(caravn)1.6

Posted 04 January 2009 - 03:45 PM

scoate cass-ul afara cu niste sarme speciale si vz ca s-ar putea sa ai pe el scris codul!!!! eu am schimbat cass-ul, am pus un sony smecher pe masina si cand l-am dat afara pe cel vechi era scris codul pe el
;) :friends:

#8 Cecile:)

Cecile:)

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Female
  • Location:Bucharest
  • Masina:Opel Astra 1.6

Posted 09 February 2009 - 12:38 PM

si eu am aceeeasi problema. imi apare 7 safe. conform manualului si sfatului celor de la service opel, ar trebui lasa cheia in contact 10-20 min si apoi incercat din nou. mie nu-mi functioneaza. daca cineva a reusit, pls advise. multumesc

#9 tirnaveni

tirnaveni

    Astra Addicted

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 671 posts
  • Gender:Male
  • Location:medias
  • Masina:opel astra g 17 dti astra H 1,7CDTI

Posted 01 March 2009 - 02:49 PM

trebuie sa ti apasat butonul as si sa pui contact si astepti pina suna ,dupa care bagi codul din 4 numere incepi de la 1 pina la 4 [ex daca ai numarul 8 tastezi de 8ori pe nr1]daca reusesti revino .

scuze am uitat sa-ti mai zic ca trebuie pornit apoi caset. dupa ce pui contact si apoi dupa ce ai facut codul tine dinnou apasat butonul as si o sa sune din nou.

#10 Cecile:)

Cecile:)

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 4 posts
  • Gender:Female
  • Location:Bucharest
  • Masina:Opel Astra 1.6

Posted 25 March 2009 - 05:15 PM

Nu reusesc. pun cheia pe contact, astept 10 min, apas as o gramada si nu face niciun sunet. nu ajung la etapa la care bipaie si-mi permite sa introduc iar codul. oof

#11 iso

iso

    Astra Fan

  • Members
  • PipPipPip
  • 256 posts
  • Gender:Male
  • Location:Naboo
  • Masina:Insignia

Posted 26 March 2009 - 09:45 AM

1. se invirte cheia in contact
2. daca pe display apare "safe", se pasa butonul de volum, "safe" dispare si apare data, apoi se scoate cheia din contact
3. se porneste masina, pe display ramine data, se apasa simultan tasta "AS" si butonul de volum, se aude un bip
4. apare "safe" apoi "10 - - - -" pe display, acum se poate introduce codul
5. se pasa tasta "1" pina apare cifra dorita, se pasa tasta "2" pina apare cifra dorita, etc
6. dupa ce codul corect de pe carpass a fost scris pe display se apasa lung tasta "AS"
7. pentru a opri cautarea se apasa orice tasta numerica.

Succes !

Edited by iso, 26 March 2009 - 09:47 AM.


#12 AlinF

AlinF

    Astra Junior

  • Members
  • PipPip
  • 53 posts
  • Location:Brasov
  • Masina:Opel Astra G 1.4 i hatchback

Posted 13 April 2009 - 08:51 AM

Salut,

Uite aici metoda de a demonta / monta un aparat audio original de pe Opel Astra G (Blaupunkt CAR300, in cazul asta):
http://www.astraclub...?showtopic=6824

In plus, te mai pot ajuta cu un soft care afla codul pt. aparatele CAR300, in functie de numarul lor de serie.
[OFFTOPIC: moderatori, daca considerati ca atasamentul meu nu-si are rostul, va rog sa-mi propuneti o alternativa de punere la dispozitie].

Din ce am mai aflat si eu, codul original de deblocare se gaseste in cartea masinii sau prin manualul de utilizare al aparatului audio.

Ce tre' sa mai stii:
- daca introduci de 10 ori la rand cod gresit de deblocare, aparatul nu mai poate fi deblocat prin metoda codului, ci trebuie dus la un service specializat (o sa fie decodat folosind ceva conectica si aparatura specifica);
- in exemplul dat, "7 SAFE" inseamna ca mai ai 7 incercari. Daca introduci inca 7 coduri gresite, poti sa duci linistit aparatul la un service sau sa-ti cauti altu' ;)

Cat despre procedura propriu-zisa de deblocare, colegu' iso a descris-o destul de fain ;)

Sper ca informatiile sa-ti fie de ajutor.


Alin F.

Attached Files



#13 Allain85

Allain85

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Location:Bucuresti
  • Masina:Astra G 1.6 16V

Posted 16 April 2009 - 03:56 PM

Salutare!

Acceasi problema o am si eu: am ajuns la "7 SAVE" si am urmat procedura cu cheia in contact, AS lung dar tot nu pot introduce codul.
Are altcineva o solutie?

Multumesc!

O zi cat mai buna!

#14 flori_n

flori_n

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 8 posts
  • Location:ploiesti
  • Masina:astra g, vectra c gts

Posted 28 April 2009 - 07:09 PM

Fratilor simplu si eficient:
-carte, talon, act de identitate
-dealer opel
-50 ron
si cereti codurile si in 2 zile aveti toate codurile de la masina nu decat cel de cas.
eu unu asa am procedat in lipsa carti si a taloanelor cu coduri

#15 alinm_ard

alinm_ard

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Location:Bucuresti
  • Masina:Opel Astra GC

Posted 18 June 2009 - 10:18 AM

Salutare!

Eu am renuntat sa mai inerc cu codul casetofonului si am cumparat un player cu USB Pioneer (DEH 2100UB). Design-ul e foarte placut, de bun simt, rosu cu alb. Am ales combinatia asta pentru ca vreau sa fac si bordul la fel.
De ce nu am mai folosit casetofonul CAR300? pentru ca am incercat eu sa schimb LED-urile din fata casetofonului si am bagat un cod gresit :( . Dar daca stiti codul casetofonului si vrei sa schimbati culoarea ledurilor se face foarte simplu si are un efect super. LED-urile sunt de 3mm, si am ales sa fie difuze.

Multa bafta!

Alin A.