Jump to content


Photo

Care fir e REMOTE


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 bodnariuc_florin

bodnariuc_florin

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Location:maramures
  • Masina:astra 1.8 gsi 16v '93

Posted 28 March 2009 - 01:28 PM

salut am si eu un astra f si vreau sa montez o statie dar nu stiu la ce fir se leaga REMOTE.Daca stie careva.ms mult

#1 Gogu

Gogu

    Astra Sponsor

  • Sponsors
  • Pip Pip Pip Pip Pip Pip Pip Pip Pip
  • countless
  • Gender:Goat
  • Location:Internet
  • Masina:dual p4

Posted yesterday

Depinde de mai multi factori, nu e chiar asa simplu, au explicat deja baietii

#2 B-34-CAS

B-34-CAS

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Location:bucuresti
  • Interests:pescuit&auto
  • Masina:ASTRA G 1.4 TWINPORT 4U ALPINE&ULTIMATE AUDIO

Posted 28 March 2009 - 05:09 PM

salut,il legi la plusul de la cd ,cel pe care ai 12 v cand pui contactul,pt ca altfel statia va functiona in permanenta iar in 2-3 ore ramai fara baterie,de preferat ar fi sa ai un aparat de masura sa vezi care este acel plus ,pt ca ai si la cd un plus continu care iti tine memoria,bafta ,

ps daca nu te descurci (poolwin_26@yahoo.com) sau0723592580

#3 bodnariuc_florin

bodnariuc_florin

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 39 posts
  • Location:maramures
  • Masina:astra 1.8 gsi 16v '93

Posted 28 March 2009 - 06:18 PM

io stiam ca trebuie sa fie firul albastru,mio zis cineva ca firul albastru tre sa fie.ms oricum

#4 h0rm0n

h0rm0n

    Astra Elite

  • Elite Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,371 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vestul Sălbatic, Timişoara
  • Interests:maşini
    homemade stuff's

    The F's life is stable !
  • Masina:Opel Astra F-CC

Posted 28 March 2009 - 06:29 PM

remote-ul pentru amplificator, este albastru, subtire, care iasa din CD-player... nu de la "cordonul" masinii !

ideea e ca trebuie sa ai un aparat de masura, sa vezi daca intradevar pe firul albastru da curent cand e pornit, si cand e oprit sa nu mai fie curent !

neavand aparat? incearca remote-ul de la statie, si il legi (doar atingi, nu "innodezi") si vezi acelasi lucru:
cass pornit - amplif pornit !
cass oprit - amplif oprit !

daca legi pe alimentarea de care zice @B-34-CAS, va merge continuu !

ce CD-player ai?

#5 Mircea[SB]

Mircea[SB]

    Astra Elite

  • Elite Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,856 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sibiu
  • Masina:OPEL ASTRA F 1.7 TDS , TC4EE1 , combi; ASTRA F CC X16SZR

Posted 28 March 2009 - 08:55 PM

e acelasi fir care iti da comanda la antena electrica, daca e cazul, sa se ridice. uita-te pe schema cu firele care ies din cass, ar trebui sa iti arate pe schema un fir care merge la antena, altul decat firul de antena propriu-zis.

#6 B-34-CAS

B-34-CAS

    Astra Bebe

  • Members
  • Pip
  • 33 posts
  • Location:bucuresti
  • Interests:pescuit&auto
  • Masina:ASTRA G 1.4 TWINPORT 4U ALPINE&ULTIMATE AUDIO

Posted 29 March 2009 - 07:57 AM

legat de ce a spus h0rm0n eu nu te sfatuiesc sa faci asa pt ca ,daca ai cd-ul legat pe direct in acest moment si ei remote de acolo statia o sa functioneze fara contact (cand deschizi cd-ul)cea ce cred eu nu este bine cand stai in parcare sa i-ti faci de lucru la ea sau trebuie sa stai in masina sa astepti pe cineva mai mult timp.
legat de ce a spus Mircea[SB] firul de comanda la antena electrica ,din cate stiu eu comanda pe antena cd-ul o da doar in momentul cand se trece pe radio si o taie cand este pe cd,dar si aici intervine aceasi problema cu functionarea fara contact.
pt a fi mai pe intelesul tuturor,parerea mea este sa faci in felul urmator, la mufa de alimentarea cd-ului ai doua plusuri unul permanent si unul cand pui contactul,unul este remote si unul pt memorie,de obicei rosu si galben sau rosu si portocaliu,aceleasi fire de plus le ai si in consola de bord,nu mai stiu care dintre ele este remote,eu am facut in felul urmator ,am unit cele doua fire din cd rosu+galben cu rosu din consola care este plus 12v permanent ,in acest fel cd-ul functioneaza fara contact,iar firul subtire albastru de remote statie cu cel prtocaliu din consola de bord,daca le legi asa cand stai fara contact poti asculta doar pe cd sau poti pune contactul si i-tiva merge si statia .in acest mod risti mai putin sa ramai fara baterie.inca ceva nu stiu daca la tine este la fel rosu din consola permanent si galben sau portocaliu remote,poate sa fie invers.bafta

#7 h0rm0n

h0rm0n

    Astra Elite

  • Elite Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1,371 posts
  • Gender:Male
  • Location:Vestul Sălbatic, Timişoara
  • Interests:maşini
    homemade stuff's

    The F's life is stable !
  • Masina:Opel Astra F-CC

Posted 29 March 2009 - 12:18 PM

nu degeaba l-am intrebat ce CD-pplayer are... sa il ajutam mai sigur !

eu ceea ce am zis, e vorba de firul remote !

ce face remote-ul? cand e casetofonul oprit, sa fie si amplificatorul oprit, asta e principiu!
esti singurul de la care aud sa cupleze remote-ul statiei pe + !

iar faza cu antena, la Sony Xplod, aveai optiunea de a activa iesirea (firul albastru) pentru antena+amplif !

#8 Murderer27

Murderer27

    Astra Fan

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sebes Alba
  • Masina:Opel Astra G 1.4 90CP

Posted 20 June 2011 - 04:17 PM

salut am si eu aceeasi problema,am un casetofon Kenwood KDC-217,si am in spate la casetofon un fir albastru dar scrie phone pe el,adica are actibild si scrie phone,la ala trebuie sa il leg?

#9 alexx1402

alexx1402

    Astra Fan

  • Elite Members
  • PipPipPip
  • 471 posts
  • Gender:Male
  • Location:Ro
  • Masina:Astra H sw 1.9CDTI z19dt-120hp

Posted 20 June 2011 - 06:25 PM

La Car Kit. Cand iti suna telefonul, reduce volumul sau pune cd-playerul pe "mute" ca sa poti vorbi.

#10 Murderer27

Murderer27

    Astra Fan

  • Members
  • PipPipPip
  • 105 posts
  • Gender:Male
  • Location:Sebes Alba
  • Masina:Opel Astra G 1.4 90CP

Posted 21 June 2011 - 12:03 PM

pai pe mine ma intereseaza de ce fir trebuie sa leg firul meu de remote :P
am zis de firul de phone pentru ca ala e albastru la mine.Stie cineva?deocamdata il am legat pe direct,si trebuie sa tot scot firul din spate de la amplificator,stie cineva? :(

#11 DJ_Speedy

DJ_Speedy

    Astra Police

  • Moderators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,370 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucharest
  • Masina:Astra F Hatch 1.4i C14NZ

Posted 21 June 2011 - 02:47 PM

Si pe langa ala albastru, ce alte fire libere mai ai?