Au costat 82,8eur (92 euro -10% pt userii AstraClub=82.8eur), pt ca au fost cumparate de la colegul VMM.
Cu aceasta ocazie il recomand pe vanzator, ca fiind serios si corect, spre deosebire de Tudor de la Gheata Tunning, care e de evitat!(stiu ca e usor tendentios, dar sunt motivat cand spun asta).
Se instaleaza usor, pachetul vine intr-un plic de carton, parasolarele originale GM sunt intr-o punga sigilata, impreuna cu cele 3+3 cleme de prindere si cu instructiuni clare de instalare. Locurile de prindere ale clemelor, sub chedder-ul interior al geamului, sunt marcate pe tabla usii, printr-un decupaj discret in care va intra clema respectiva. Desigur, daca doriti puteti instala clemele unde doriti, dar recomandarea este sa le puneti unde au fost prevazute. Cu ocazia asta remarc un lucru bun, facut de inginerii de la GM-Opel, ca au prevazut inca din constructie locul de fixare al acestor cleme(la fel au facut si la aparatorile de noroi spate
Dupa instalare se remarca imbunatatirea capacitatii geamului de a reflecta lumina diurna, astfel incat se transforma intr-o oglinda, asa cum se va vedea si in poze. In interior comfortul vizual este usor afectat, dar mult mai bun decat in cazul unei folii, care face utilizarea masinii, imposibila noaptea.
In felul asta v-am raspuns la intrebarea: De ce nu ti-ai pus ba folie?!.
Geamul se poate cobora, fara vreo restrictie. Insa in instructiuni se recomanda sa se coboare doar 1/3 din inaltimea lui. Cred ca banuiti deja ca parasolarele astea sunt pentru persoane care nu fumeaza si care nu agreeaza fumatorii in masinile lor. Pentru fumatori exista folia!
Poze si multumiri vanzatorului.....VMM!
Attached File(s)
This post has been edited by george_slz: 01 July 2009 - 10:19 PM

Help

Back to top
MultiQuote

Report