ASTRA CLUB ROMANIA - forumul comunitatii Opel Astra - : GPS incorporat pe masina - ASTRA CLUB ROMANIA - forumul comunitatii Opel Astra -

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

GPS incorporat pe masina Caut soft

#1 User is offline   SiaS 

• Astra Fan
  • PipPipPip
  • Group: Banned
  • Masina:Opel Astra F 1.6 16V - X16XEL

Posted 12 December 2009 - 11:18 PM

Salut, pe masina acolo la computerul de bord in dreapta ecranului am un satelit, si pe casetofon am multe butoane cu anumite comenzi pentru gps, apas pe un buton "route" de exemplu si zice insert navigation cd , stie cineva despre ce este vorba cu acel gps ?
Am gasit un soft arhivat pe net am stat o saptamana sa il trag de pe torrent, se numeste "Navteq Opel Germany2005-1" l-am dezarhivat si are mai multe foldere nu stiu ce sa fac sa le pun pe toate pe cd si sa incerc sau daca stiti o varianta cum se foloseste jucaria ....

Numai de bine sa auzim :D
0

# User is online   gogu 

• Astra Gogu
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Google
  • Masina:opel astra h 1.6,16v,105 cp

Posted Yesterday - 10:45 AM

Parerea mea este ca ar fi bine sa arunci o privire si aici:

0

#2 User is offline   myk78ro 

• Astra Bebe
  • Pip
  • Group: Members
  • Masina:Opel Astra G - Y2.0DTH

Posted 16 December 2009 - 11:58 AM

Salut,

Asteapta saracul un cd ca sa si mearga. Ce tip de aparat ai?
0

#3 User is offline   SiaS 

• Astra Fan
  • PipPipPip

Posted 16 December 2009 - 08:33 PM

salut , pai nu stiu exact ca momentan e in service sa repare gerniturile la calorifer , stiu ca este un siemens postez marca si codu cand e masina acasa
0

#4 User is offline   myk78ro 

• Astra Bebe
  • Pip
  • Masina:Opel Astra G - Y2.0DTH

Posted 17 December 2009 - 12:17 PM

Eu am Siemens NCDR. De cand am masina tot urmaresc la navtech poate scot si pentru Romania ceva harti, dar cred ca astept degeaba. Are idee careva daca mai dezvolta cei de la navtech harti pentru acest sistem? Mai bine din punctul asta de vedere se sta pe varianta ehu/cd70, au mult mai multe harti, inclusiv Europa de Est, apare si Romania acolo dar nu stiu in ce masura este si ok. Daca are careva mai multe informatii ... Pentru ce am pe masina am doar harta Germaniei cu niste drumuri principale din Austria spre vest, dar in afara de Germania unde functioneaza perfect, in rest, daca parasesti autostrada, nu mai e de nici un folos.
0

#5 User is offline   alex.lungu 

• Astra Bebe
  • Pip
  • Masina:Future Astra Owner

Posted 05 March 2010 - 01:55 PM

Salut! Am observat ca topicul este vechi dar am considerat ca decat sa fac altul nou mai bine postez aici. Am aceeasi problema... Siemens NCDR 1100, cu cd-ul ei de germania merge, cu tot ce am gasit pentru Eastern Europe nu vrea(e adevarat nici n-au aceeasi structura de directoare, cel original e impartit in cam 10 directoare, ce am gasit eu aveau cate 5 fisiere in root), le scoate imediat afara. Daca are cineva cd-ul si e dispus sa-l imparta mii de multumiri!
0

#6 User is offline   SiaS 

• Astra Fan
  • PipPipPip

Posted 05 March 2010 - 08:48 PM

intradevar este cam vechi nu am mai revenit nici eu cu reply ... pai in concluzie nu avem soft pentru estul europei ....corect ? dar putem folosi gps daca iesit in afara romaniei ...germaia italia...etc !
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic