Salut. Doresc sa imi cumpar o masina Astra Sedan. Am incercat sa aflu preturile de la reprezentatne fara sa ma deplasez.Unii nu au pus la punct sistemul oferteleor pe net. Doar cateva din reprezentante au acete oferte pe net de exemplu www.awp-cars.ro din Pitesti care este dealer Ople Chevrolet sre o pagina buna de net dar acolo pot merge si la fata locului doarece sunt din zona. Ce alte modalitati de comparatie a preturilor pot folosii?????
Page 1 of 1
Cum cumpar o masina - oferte, preturi detalii
#
Posted Yesterday - 10:45 AM
Parerea mea este ca ar fi bine sa arunci o privire si aici:
Posted 10 March 2008 - 04:26 PM
Salutare,
Eu mi-am luat masinuta in 2006 le la GTT, din Bucuresti. Cand m-am dus acolo sa dau comanda pe langa reducerea pe care am avut-o datorita promotiei existente la mommentul acela , dealer-ul mi-a mai facut un discount de vreo 240 EUR. Nu stiu de ce...
... probabil i-am zambit suav
tipei care era consultant de vanzari.
Eu mi-ma luat un Astra Classic 2 1.6 l Full Option, mai putin alarma si sistem audio.
Deci, sfatul meu este sa incerci sa mergi pe la dealeri si sa discuti cu ei.
Eu mi-am luat masinuta in 2006 le la GTT, din Bucuresti. Cand m-am dus acolo sa dau comanda pe langa reducerea pe care am avut-o datorita promotiei existente la mommentul acela , dealer-ul mi-a mai facut un discount de vreo 240 EUR. Nu stiu de ce...
Eu mi-ma luat un Astra Classic 2 1.6 l Full Option, mai putin alarma si sistem audio.
Deci, sfatul meu este sa incerci sa mergi pe la dealeri si sa discuti cu ei.
Posted 08 February 2010 - 11:13 PM
salutare, tocmai mi-am comandat noul opel astra 20 diesel automata, am negociat o reducere ffff interesanta
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

Back to top
MultiQuote

Report