• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.

antidote

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About antidote

 • Rank
  Astra Bebe
 • Birthday

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Masina
  Astra H, 1.3 CTDI
 1. Mda, e clar. E banat IP-ul. Nu stiu cine e eroul respectiv, dar asta e. Macar vad ca acum imi merge de acasa de pe RDS. Mersi. P.S. Eroarea intra pe orice link.
 2. De exemplu ceva din reteaua 193.32.100.0 /24
 3. Salut. Am incercat in ultima perioada sa intru pe forum si n-am reusit. La inceput am crezut ca e o problema temporara dar se intampla prea des. Aveam aceeasi problema si din alte retele precum RDS sau clicknet. Ma intampina eroarea de mai jos si orice buton as fi apasat, nu scapam de ea: An Error Occurred Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. [#2000] You are not allowed to visit this forum. Am dat clear cookies, am folosit calculatoare ale prietenilor....nimic. Pana azi cand am incercat sa intru cu Tor Browser - care functioneaza cu server proxy - si se prezinta ca avand un IP din afara tarii si am constatat ca forumul e de fapt perfect functional. Aveti idee ce se intampla? Cred ca multa lume are probleme. Am cautat pe forum informatii despre acest aspect dar n-am gasit nimic.
 4. Eu am 155k. Nicio problema la motor. Un singur furtun de la intercooler s-a spart. Asta a fost singura problema in 5 ani.
 5. Automat m-ar fi interesat. Poate totusi stie cineva vreun truc. Daca nu, asta e...
 6. Salutare Am observat ca la un prieten, pe un Golf Plus V computerul i se resteaza la fiecare pornire. Deci media consumului e afisata pe drumul in curs. Se poate seta asa ceva si la un Opel Astra H 2006 ? Daca da, cum? Toate cele bune
 7. Am luat-o la 120k reali (71k in bord). Inainte s-o iau am dus-o pe tester si mi-au spus ca e impecabila, altfel nu o mai luam. Dupa 14 000 km, s-a spart furtunul la intercooler - 50 lei manopera plus furtunul si s-a ars un bec de faza scurta - 1 lei becul, mi l-am pus singur. Am patit-o de vreo 5 ori sa nu-mi recunoasca cipul din cheie, am scos cheia, am bagat-o la loc si a mers, dar asta nu s-a mai intamplat de f mult timp. Una peste alta sunt foarte multumit.