• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.

mateias-2000

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mateias-2000

 • Rank
  Astra Bebe
 • Birthday

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  romania

Previous Fields

 • Masina
  vectra c z19dt
 1. Se poate inchide
 2. Calitatea sunetului la modulatoare este slaba.
 3. Salut.Imi poti spune de unde ai luat cotiera?
 4. Cumpar cotiera opel astra g ca în alăturată.0761667679 imaginea.
 5. Problema rezolvata prin schimbarea rulmentului stanga fata.
 6. Sal'tare prieteni...am o mare rugaminte dar si o problema totodata..in momentul franarii, cand aproape sa se opreasca roata, se activeaza ABS-ul, mai ales atunci cand franez f usor, il simt in pedala si se aude un bazait fff incet, pe cand ABS-ul ar trebui sa lucreze la franarea fortata.Asta nu se intampla tot timpul,ci o data cam la 20-30 franari.Nici un martor aprins in bord,poate se creeaza un contact imperfect pe undeva pe la senzori?Multumesc anticipat.Masina este astra g an 2003,1.8 benzina.125 hp.
 7. Da.M-am ocupat de alte probleme ale masinii si am uitat de el.
 8. Nimeni? Nimeni nu s-a lovit de aceasta problema?
 9. Salut prieteni...am o mare rigaminte dar si o prblema totodata..in momentul franarii, cand aproape sa se opreasca roata, se activeaza ABS-ul, mai ales atunci cand franez f usor, il simt in pedala si se aude un bazait fff incet, pe cand ABS-ul ar trebui sa lucreze la franarea fortata.Asta nu se intampla tot timpul,ci o data cam la 20-30 franari.Nici un martor aprins in bord,poate se creeaza un contact imperfect pe undeva pe la senzoriMultumesc anticipat.Masina astra g an 2003,125 hp.
 10. Ok.O zi buna.
 11. Nici mocheta care vine peste roata de rezerva?
 12. Cand revii cu detaliile?
 13. Cumpar mocheta portbagaj(partea care sta deasupra rotii de rezerva) opel astra g hatcback sau coupe.0761667679
 14. Polita portbagaj?
 15. Cumpar suport ochelari astra g.0761667679