• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.

administrator

Root Admin
 • Content count

  788
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About administrator

 • Rank
  Forum Admin
 • Birthday

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Always Online
 1. Momentan, da Incercam sa identificam problema cat mai repede.
 2. Noutatile constau in principal in redenumirea zonei de publicitate, zona care se va numi Astra Market, si in introducerea unui set de reguli noi care au ca scop incetinirea procesului de transformare a forumului intr-un bazar generalizat. Aceste reguli noi au fost gandite astfel incat sa nu ingradeasca activitatea membrilor normali care nu desfasoara activitati comerciale. Incepand cu data de 1 noiembrie 2011 persoanele fizice si juridice care desfasoara activitati comerciale isi vor prezenta ofertele strict in zona "Publicitate" (subforum nou), dedicata exclusiv lor, respectand Regulamentul. Persoanele care prezinta oferte doar ocazional nu vor fi afectate in vreun fel de modificari, insa regulamentul celorlalte subforumuri din Astra Market prezinta anumite modificari incepand cu data de azi, ca urmare a reorganizarii. Toate persoanele care sunt afectate de modificarile realizate (cei ce au discutii deschise in zona "Publicitate") vor trebui sa se conformeze noului Regulament pana cel tarziu la data de 1 decembrie 2011, in caz contrar discutiile vor fi sterse. Pentru a simplifica lucrurile, cei care achita in avans 12 luni, beneficiaza de 1 luna gratuita.
 3. Stickerele se vor trimite in curand (saptamana asta). Cei care vor plati prin transfer bancar sa adauge 3 lei (atat e comisionul).
 4. Vineri se trimit prin posta.
 5. Costul unui sticker trimis prin posta este de 3 ron care se pot achita in contul: 3882034, deschis la Raiffeisen Bank.
 6. Cei care au comandat stickere saptamana trecuta sau inainte si nu le primesc saptamana asta, sa faca din nou cerere. Toate cererile au fost trimise, insa avand in vedere ca se trimit fara confirmare pentru a fi costurile cat mai mici, e posibil ca anumite plicuri sa fie "ratacite" de posta romana.
 7. Azi.
 8. Astepti sa le primesti prin posta, apoi faci plata.
 9. Toate cererile de stickere au fost rezolvate si trimise prin posta ieri (Vineri, 10 sept). Cei care le primesc sunt rugati sa faca plata (3 lei bucata sticker) in contul deschis la Raiffeisen Bank - 3882034
 10. Salut Toate stickerele sunt pt lipire pe exterior. Stickerele au si folie de transfer pe fata, probabil asta te-a facut sa crezi ca sunt pentru interior. Intai dezlipesti folia de transfer (cea de deasupra, transparenta) cu tot cu stickerul efectiv (alb), apoi lipesti pe masina stickerul cu tot cu folie, dupa aceea il presezi bine pana esti sigur ca s-a lipit, apoi dezlipesti folia trasparenta iar pe masina ramane doar stickerul (literele si forma masina)
 11. Da, plata se face in contul Raiffeisen
 12. De asemenea, cei care au dat PM, insa nu au primit stickerul inca, sunt rugati sa completeze formularul. Stickere prin posta se vor trimite saptamanal. Costul unui sticker trimis prin posta este de 3 ron, suma care se poate achita in contul: 3882034, deschis la Raiffeisen Bank.
 13. De asemenea, cei care au dat PM, insa nu au primit stickerul inca, sunt rugati sa completeze formularul. Stickere prin posta se vor trimite saptamanal.
 14. Zilele astea se vor trimite stickere la toti cei care au trimis datele.