• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.

iacob29

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About iacob29

 • Rank
  Astra Bebe
 • Birthday

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Navodari

Previous Fields

 • Masina
  Opel Astra G
 1. Am un Cd player Lg LCS500UR , am si butoanele aferente pe volan la Opel Astra G din 1999 si as dori sa-mi conectez CD playerul la comanda pe volan . Stie cineva daca se gasesc module si conectoare pentru acest tip de CD la Opel . Acesta este volanul si Cd playerul .
 2. Eu am procurat o interfata pentru opel (op-com) , vreau sa stiu daca se poate folosi ca program de diagnoza Alldata v 9.0
 3. Salut , mai intai trebuie sa iei problemele pe rand : - verifica debitmetrul de aer -verifica filtrul de aer -verifica turbina ( sa nu aiba paleti rupti ) -verifica toti senzorii aceia cu capilare (furtunase) sa nu fie schimbate intre ele) -verifica daca scapa compresie in baie -verifica (demonteaza) capacul de la galeria de aspiratia aer( acolo o sa gasesti niste clapeti caci s-ar putea s fie infundati , obturati) -sa nu cumva sa ai probleme cu discul de ambreaj ( sa patineze discul) -schimba ( probeaza de la alta masina) supapa de retur de pe pompa sau supapa de pe linia de alimentare la pompa bosch -curata sorbul din rezervor s-ar putea sa aiba mizerie sau gume ( asa se numeste acea compozitie formata din motorina apa si alti compusi organici) Iti doresc mult noroc !
 4. Salut, prea multe nu cunosc despre motorizarea pe motorina , dar eu detin de un an un Opel Astra G 2.0 din '98 . La inceput aveam probleme cu pornirea, pornea greu la a doua cheie sau la a treia cheie, am citit pe forum si m-am documentat si apoi am incercat sa rezolv problema mea. Prima data am schimbat toate furtunasele acele mici de retur, apoi am schimbat supapa (racordul) de pe linia de alimentare , apoi am schimbat supapa de retur de pe pompa. Am dat jos capacul de la culbutori si am strans (nu prea mult) toate 'T'-urile de la injectoare. Am alimentat motorul din bidon (cumparat alta motorina). Am pornit motorul si a luat-o din prima. , l-am lasat citeva minute si l-am orit . A doua zi cam la 24 ore l-am pornit iar , a luat-o tot din prima. Dupa aceasta am curatat sita din rezervor(sorbul) si am pus toata motorin din bidon in rezervor si am alimentat la PECO. I-am facut o proba cam 15km l-am oprit si iar l-am pornit si de atunci merge OK. Deci in concluzie trebuie avut mare grija cu motoarele de opel (cele cu pompa Bosch) , nu suporta motorina cumparata de ocazie. Iti doresc succes