• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.

sornic

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sornic

 • Rank
  Astra Bebe
 • Birthday 01/12/1981

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Ploiesti

Previous Fields

 • Masina
  GTC 150 cp
 1. Salut! Cumpar husa baterie pentru Astra H 2007 motor 1.9 diesel 150cp. Cei care au asa ceva la vanzare sa ma anunte. Multumesc!
 2. Husa este pentru baterie de 70Ah?
 3. Salut. Husa de baterie o mai ai? La ce pret? Merci!
 4. Husa de baterie o mai ai. La ce pret? Merci!
 5. Mai este valabil anuntul?
 6. Salut. Poti sa faci o poza si din spate sa se vada mufele. Care ar fi ultimul pret?
 7. Tunning auto
 8. Problema rezolvata. Becurile erau pe duca, le-am schimbat si acum functioneaza perfect. Pentru cei care nu stiu tipul becului bi-xenon, este D2S. Multumesc!
 9. Eu ma gandeam sa schimb prima data becurile si abia apoi , daca tot se mentine problema, sa schimb balasturile. Multumesc! 1
 10. De ceva vreme instalatia xenon nu mai functioneaza cum trebuie. Problema sta cam asa, cand aprind faza scurta, prima data dupa pornirea motorului, merge; dar daca o sting si o pornesc nu se mai aprinde. Sau se aprinde ori farul din stanga ori dreapta. Am incercat cu resoftarea calculatorul la Di-Bas, dar fara succes. Daca cineva ma poate ajuta cu vreun sfat sau daca a avut cineva problema asta. Multumesc!
 11. Salut M-ar interesa anvelope de iarna 225/45/R17 Dunlop M3 sau 3D.
 12. salut M-ar interesa casetofonul, dar as vrea sa-l pun pe o Vectra B cu facelift, crezi ca s-ar potrivii?
 13. Ar trebui sa fie bibliografie de bac Chitanţa de G. Topârceanu Tanţa , domnişoara Tanţa E-o duduie foarte şic, Zveltă, cu ochi mari şi negri, Cap superb, năsucul mic, Picioruşe lungi şi durde Şi când se plimbă prin Tei Toţi birjarii o admiră: - Mă, halal de mama ei! Ce profesie are Tanţa ? Uite, n-aş putea să spun; Nici nu mă interesează Chiar dacă o presupun. Dar cum Tanta-i delicioasă Şi are maniere fine, Nici nu vreau să ştiu ce face, Nici cu ce şi nici cu cine. Ca vecini se mai întâmplă Ca sa-i cer un ac sau aţă, Sau îmi cere ea o carte Până mâine dimineaţa.. O vecinatate dragă Ne-a prins zilele-n cătuşe Că ades intru la Tanţa Fără să mai bat la uşe. Tot aşa-ntr-o seară intru Era iarnă grea si ger, Şi-o găsesc in pielea goală Stând lângă calorifer. Năucit de frumuseţea-i Dau să mă retrag un pic Însă Tanţa-mi spune: - Intră, intră dragă, nu-i nimic ! Am intrat şi beat de farmec O-ntrebai plin de mister: - Pentru ce stai goală, scumpo Langă acel calorifer? - Fiincă-a fost proprietarul, Mi-a răspuns şăgalnic Tanţa - Şi-uite mi-am plătit chiria, Iar acum, usuc chitanţa.
 14. ninsoare in desert
 15. Ieri pe Dorobanti... Este superba!