• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.

bizu19

Super Mod
 • Content count

  3,189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bizu19 last won the day on January 7 2014

bizu19 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About bizu19

 • Rank
  Astra Police
 • Birthday

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Brasov

Previous Fields

 • Masina
  Opel Astra F, hatchback, X16SZR,automatic

Recent Profile Visitors

2,324 profile views
 1. Cutia schimba in functie de turatie si nu in functie de viteza. Schimba la turatie joasa cind o calci usor si la turatie inalta cind o calci tare. Daca esti pe "manual" (3, 2 sau 1) si o duci pina in zona rosie schimba singura. Am inteles ca nu vrei sa auzi, dar eu sint de parere ca nu se poate. Succes cu proiectu'!
 2. In ziua de astazi riscul sa pui un ulei contrafacut este enorm. A ajuns sa conteze cit de norocos esti...
 3. Multumim, dar nu prea o stea nimeni de pe site-ul ala de vorba cu noi pt "doo" cleme. Din pacate, oferta este adresata firmelor care activeaza in domeniu...
 4. Salut! Foloseste functia de cautare inainte sa deschizi topice noi si posteaza in cele gata deschise. De ex: http://www.astraclub.ro/index.php?/topic/16981-apa-de-la-ploaie-pe-prag/#comment-170231 Se inchide.
 5. Pardon...din 2012 Nu am citit ce scrie in topic dar, dat fiind titlul, nu mai are nici o importanta ce si cine scrie.
 6. Ai luat-o prea in serios, dar daca tot ai adus vorba si vrei sa o "arzi pe cimpie" avem loc dedicat! Cam prafuit el, da' exista...
 7. Nu vad nici o urma de bucurie in discutia voastra. Sinteti offtopic! :He He:
 8. Salutare si bine ai venit pe la noi! La 60k bujiile sint amintire. Daca ai posibilitatea incearca cu o bobina buna luata cu imprumut. Daca nu ai posibilitatea, fa cumva sa ai posibilitatea...
 9. Nu, nu pari... :He He:
 10. Nu ma ajuta cu nimic, dar cam suspect pentru o marca premium...mai ales ca erau noi.
 11. Laser masinuta!!! Ai descoperit o pasiune care mocnea in tine? :He He:
 12. Atentie mare de unde il cumperi. Castrolul e cel mai falsificat ulei.
 13. Trebuie verificate cele 2 fire care merg la claxon (logic)! Topicul se inchide! Mai exista alte topice cu aceiasi denumire. Posteaza acolo!
 14. Aici discutam despre motorizari diesel Astra H! Daca vrei sa cumperi ceva posteaza un anunt in locul dedicat cumpararilor de piese. Se inchide.