• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
dinte

problema mare se aprinde becul galben

6 posts in this topic

este prima oara cand scriu pe forum. Am si eu o mare problema pentru care se pare ca mecanicii nu prea au solutii. Dupa ce pornesc masina si temperatura apei ajunge la 80 de grade (am un opel astra c16nz din 93' ) se arpinde becul acela galben cu un fulger in centru atunci cand masina este la relanti si parca da sa moara motoru . Alte simptome ar mai fi ca ea da sa moara si se aprind toate becurile dar dupa isi revine, si cateodata becul acela ramane aprins dar dupa ce opresc motorul si il repornesc se stinge normal.Va multumesc anticipat si va rog mult ajutati-ma. Motoru merge merge si dupa un moment dat se aude un pocnit la motor si se aprinde becul acela si cateodata se mai opreste si motoru. Cand se intampla aceasta chestie scade turatia si se aprinde becul si dupa revine la turatia lui normala. Dupa ce temperatura mai creste si revine din nou la 80 de grade nu mai face asa.

Edited by dinte

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Bun venit pe forum, ne pare rau ca a fost tocmai o problema ce te-a adus pe-aici si nu un eveniment fericit, dar asta e...

citeste cu atentie thread-ul acesta

Share this post


Link to post
Share on other sites

de fapt eu citesc de mult posturile de pe forum asa de placere cand ca imi plac masinile mult dar deabia acum am avut o problema serioasa si de aceea am apelat la voi in speranta ca voi gasi rezolvarea. Voi face testul cu agrafa cum am vazut in threadul care mi l-ai dat dar dupa nu stiu de unde gasesc interpretarea acelor coduri. Iti multumesc mult. :pardon:

Share this post


Link to post
Share on other sites

tot acolo gasesti un link in primul post unde spune ce reprezinta fiecare cod de eroare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A mai aparut o problema. Asta seara cand am pornito sa auzit o bubitura ca un fel de explozie in motor si sa oprit motoru si dupa ce am repornito si am accelerat se auzea de la motor un sunet ca si cum se aude caraitul de la cutia de viteze cand nu apesi ambreiajul

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti dau un sfat, cauta un mecanic ca daca e cu sunete de astea suspecte nu faci nimic cu agrafa si mai stiu eu ce, acolo trebuie depistata problema ca e cam grava cand se rupe ceva in motor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0