• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
paulgabriel

Astra H vs Citroen C4

4 posts in this topic

Am o nelamurire si nu pot sa mio adevaresc facand o liniuta cu preitenul meu prin Bucuresti. Care dintre tipurile astea e mai buna si dc? m-ar interesa sa stiu. Eu sunt de partea Opelului avand in vedere ca am opel mai putin in ceea ce priveste motorul, demarajul tind sa cred ca citroenul e mai bun

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

La cate informatii ai postat n-o sa obtii prea multe raspunsuri. Depinde in primul rand de motor, apoi de sofer...sunt multi factori... Ce motoare au respectivele?

Share this post


Link to post
Share on other sites

pey 1.6 amandoua. Stiu ca 1.6 benzila la H e de 105-110 cai park la citroen nush sigur. Sa excludem factorul de sofat sa zicem ca e acelasi sofer cam care ar fi avantajata. Astra are tinuta de drum buna ataca curbele mai bine dar tind sa cred ca citroenul are motorul de partea ei. Din cate stiu motoarele de opel de ssub 2 litri nus chiar asa .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astra 1.6 are 105, 115 sau turbo de 180 de cp. Daca ar fi sa mizez pe una din ele, ar fi Astra, bineinteles! :clapping5jp: Din ce spui tu ar rezulta ca niciun motor Opel nu e de Doamne ajuta, nu? :) ))) vorbesti din auzite. Poti intra la sectiunea cu topicuri despre motoare sa afli pareri avizate ale detinatorilor. Succes~

Edited by mishwall

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0