• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
andreib

astra vs dacia 1310 vs nova

3 posts in this topic

in aceasta seara s-a derulat un mic conflict intre popularul opel astra 1.7dt sau td(tc4ee1) in stare de functionare destul de buna si 2 masini (ma rog vehicule ;) ) ) respectiv dacia 1310 si dacia nova 1.6.

rezultatul a fost ..cu dacia 1310 tr.1,2 si 3 stam paralel iar la a 3-a incep sa ma distantez.

cu nova sta jumate de bot in fata primele 3 tr. iar la a 4-a se duce cam 1 masina jumate.Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

eu in locul tau verificam motrul..

daca o nova cu 72 cai te alearga in toate treptele.....

eu am avut vreo 2-3 luni de zile asa ceva.intradevar fuge bine pt dacie....fata de berlina cu motor 1.3 era mai sprintena.dar pana sa fie mai capabila decat un mtor isuzu in mintile lui...e drum lung..

Share this post


Link to post
Share on other sites

am 425.000lm cam asa .filtrul este infundat de praf cred.viteza maxima este undeva pe la 165km/h :| dar pe la 150 da senzatia ca este limitata:))

schimbam consumabilele si etc si mai facem o proba.oricum nova este pe benzina iar demarajul ei in primele 2 tr. ar fi normal sa fie mai rapid decat al meu ..dar dupa aia ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0