• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
turi

Martori bord

5 posts in this topic

Salut am un astra g caravan din 2000 motor y1.7Dti . Problema sta cam asad: Am cumparat masina cam acum 4 luni dar citind pe forum am vazut ca la mine in momentul cand pun contactul sa pornesc motorul nu se aprinde martorul cu cheita si nici check engine sau cam asa ceva.

Masina de cand am luat-o nu mi-a prea facut probleme decat o data cu alternatorul care sa rezolvat in rest trage bine consumul e mic deci in general merge.

De ce oare nu se aprind cei 2 martori ?? E grav ?? Pot fi probleme grave ?

Va multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Salut, cam asa o problema am avut si eu am o astra G din 2003 si de cand am luato nu se aprinde nici un martor, mai bine zis nu se aprindea tot am cautat pe forumuri am intrebat in stanga si in dreapta si pana la urma mi-am luat inima in dinti si am desfacut ceasurile de bord, si surpriza unde e plasticu ala alb de la instrumente la becul cu motorasul galben era un burete imbibat in cerneala pentru a nu se vedea ca e aprins tot timpu:)

Acum nu stiu daca si la tine e aceeasi problema doar ti-am zis ce e la mine..

Share this post


Link to post
Share on other sites

la mine asa se aprind la a 3 cheie, adica inainte sa pornesc ......

mai intai pomu de craciun , alea multe, apoi dupa cateva secunde raman cu alea rosii, ulei si baterie

post-4430-1247391731_thumb.jpg

post-4430-1247391741_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

e greu de demontat bordul? Cred ca am sa ma apuc si eu de demontat dar din ce am mai citit pe aici la masinile din 2000 nu au martorul ala masinuta cu cheit ci ar trebui sa se aprinda martorul ala galben in forma de motor asa am inteles.

Ai avut probleme grave?

Share this post


Link to post
Share on other sites

treb sa fie usor de desfacut bordu, daca ajungi acolo poti sa schimbi ledurile sa vezi daca ai folia sau nu ? :D sa pui sa faci bordu albastru - ros ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0