• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
ioana8515

probleme la pornire

8 posts in this topic

Salutare. Am o Astra din 2003 si de cateva zile porneste cam greu. Partea ciudata este ca porneste fosrte bine dimineata sau atunci cand motorul este rece, iar atunci cand motorul este cald porneste tare greu. Azi, in timp ce mergeam mi s-a aprin in bord becul ala ce seamana cu un robinet si nu se mai stinge. Am fost cu ea la tester si nu apare nimic, am verificat bujiile si sunt bune. Ce sfaturi imi dati?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Nu mai vreau sa deschid un topic nou, asa ca postez aici.

Am un Opel Astra G 2.0 motorina - 2001.Aveam probleme mari la pornire, am fost cu ea la tester si mi-au spus ca problemele sunt senzorul de rotatie si o bujie arsa.Am schimbat senzorul si la bujii am avut 4 beru, am inlocuit-o pe cea arsa cu un NGK.Masina a pornit super ok 1 saptamana, dupa care intr-o dimineata + 15 grade, am dat la cheie de 5-6 ori pina a luat-o cu mult fum alb.In ziua urmatoare a luat-o la sfert, fara fum dar s-a aprins masinuta cu cheita si dupa 10 sec s-a stins.Am mers iar cu ea la tester si nu a iesit nimik decat o bujie arsa.Poate sa faca figurile astea doar din cauza unei bujii?

Edited by coaca2003

Share this post


Link to post
Share on other sites

aceleasi simptome poate sa dea si o fisa intrerupta care vine la bujia aceea sau aprinderea.am avut si eu aceeasi problema si mecanicul mi-a spus intai bujii schimbate apoi fise apoi aprindere in ordinea asta.daca ai 'noroc' sa fie aprinderea le-ai schimbat pe celelalte degeaba.:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am rezolvat in sfarsit!!!!!!!!! ( sper ).Dupa 10.000 de incercari si spray la greu de era sa .... motorul.Era de la furtunasele de retur.

Nici acum nu imi vine sa cred.Incredibilllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acum am alta problema : cateodata o ia la sfet, iar cateodata invarte de 2-3 ori pina o ia.E ceva normal sau poate sa fie de la baterie? ( e cea originala opel - are vreo 8 ani ) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu cum este la diesel dar la benzinar am rezolvat-o simplu - am schimbat benzinaria de unde alimentam de obicei. :ceuameni:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merci de raspuns.Vreau insa sa stiu cum e la diesel. :Tounge:

Share this post


Link to post
Share on other sites

sall.. e bateria... poti astepta pana da frigu ala mare, si atunci sigur nu mai porneste :P ...ca sa iti faci o parere,, cand pleci dimineata la servici de ex.(dak mai ai servici) si e ff frig ,, porneste mai greu.. kand ajungi akolo opreste-o si porneste-o iar, daca porneste bine sigur e bateria :( (si yo sunt in aceiasi situatie ,,da sper k trec si iarna asta :LOL: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0