• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
shadur

LANSARE OPEL ASTRA - OPEL PITESTI

2 posts in this topic

Weekend-ul noului OPEL ASTRA se apropie. Va asteptam cu drive-test, tombola la care puteti castiga una din cele cinci masini puse in joc, diverse alte surprize. Nu uitati sa ne confirmati prezenta la tel 0248 / 606.300 sau pe email la office@awp-cars.ro

post-9370-126390365349_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Apropo de dealerul din Pitesti, ma gandesc sa-mi cumpar o masinutza noua. Ce parere aveti despre cei din Pitesti ? Sunt seriosi ? M-am uitat un pic pe site-ul lor si mi se pare interesant.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now