• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
RaptoR_X

revizie 2 ani

2 posts in this topic

Am si eu o intrebare trebuie sa fac revizia la masina si ma gandeam sa nu o mai fac.....adica sa-mi schimb ce trebuie schimbat ...filtre ulei....placute frana...daca trebuie etc.....dar nu la cei de la opel .....sa o fac in particular ce se intampla ???adica oricum i-mi iese din garantie dupa cei 2 ani...am ceva de pierdut??

multumesc anticipat !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

chestia e ca mecanicii din service sunt trimisi la cursuri de specializare, sunt mai instruiti decat unii de la un service noname. in plus poti sa cumperi consumabilele de la un magazin de piese si sa te duci la service, urmand ca tu sa platesti numai manopera (cam 150 ron). Cred ca si in cartier dai 50 ron pentru un schimb de ulei si filtre deci ai iesi mai scump cu 100 ron, ceea ce nu e tocmai o avere. Ai si stampila in carnetul de service, poti argumenta la vanzare ca masina a fost intretinuta in bune conditii si, cine stie poate iti recuperezi banii...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0