• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
texx

Cumparare masina dupa leasing fara inmatriculare pe proprietar

1 post in this topic

Salut,

am cumparat acum o saptamana un Astra G de care are leasingul incheiat dar nu a fost inmatriculata de proprietar. Dilema mea este urmatoarea:

masina a fost trecuta pe persoana fizica ( radiata de firma de leasing ) iar perioada de inscriere pe persoana fizica a expirat ( pe 17 aprilie era termenul limita de inscriere ) .

Eu am cumparat-o pe 14 aprilie, numerele de leasing sunt valabile pana in august 1010.

Intrebarea mea este daca perioada de inscriere s-a prelungit odata cu schimbarea proprietarului pe baza actului de vanzare cumparare. As vrea sa fac maine un drum si n-as vrea sa am probleme. Am facut asigurarea obligatorie acum cateva zile.

Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0