• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
DJ_Speedy

Status subiecte citite/necitite

2 posts in this topic

Nu stiu daca se intampla si la alti colegi sau nu, dar dupa ce citesc un topic in care au aparut mesaje noi si ma intorc in "home page" observ ca acel topic este inca marcat ca fiind necitit.

Ca sa le schimb statusul trebuie ca dupa ce citesc sa ma intorc in categoria de care apartine acel topic si sa selectez "Mark this forum as read".

(Sper ca am nimerit bine aici cu topicul asta.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Datorita unor mici probleme tehnice, temporar anumite optiuni ale forumului nu sunt disponibile. Printre acestea se numara si mesajele private.Acest lucru se va rezolva in max. 1-2 zile.Multumim pentru intelegere

Probabil mai dureaza putin .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0