• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
Mephysto

Astra H VS Astra H - GTC

3 posts in this topic

Salutare,

Vreau sa achizitionez un Opel Astra H, dar sunt in dubii. Hatchback-ul este putin mai incapator si pasagerii din spate pot intra mai usor in masina, dar GTC-ul... mie cel putin mi se pare ca arata mult mai bine. Practic aici este vorba de aspect vs. functionalitate. Voi ce ati alege? Si inca ceva daca mi se permite, in bugetul meu pot sa aleg din 4 motorizari (1.3 CDTi, 1.6 115CP, 1.7 110CP sau 1.8T). Ma puteti ajuta si pe partea aceasta cu niste pareri, e vorba si de consum fiindca o voi folosii zilnic (in jur de 50 KM etraurban si 5-6 urban).

Va multumesc si astept raspunsurile voatre.

Numai bine!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

deci te-ai lamurit, DA??

Share this post


Link to post
Share on other sites

GTC sincer arata si super consum mic am eu la 1,9 120 cp - 5,3 craiova-oradea ! oras 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0