• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
comisarul

Schimbare/dat jos motoras - rezervor lichid spalare parbriz Astra H

8 posts in this topic

Daca aveti probleme cu motorul sau rezervor lichid spalare parbriz si luneta si nu stiti cum sa le dati jos va spun eu cum.

Pentru aceasta nu este necesar sa fie dat jos nimic de pe masina daca aveti o rampa sau garaj cu canal . Daca nu aveti asa ceva e mai complicat, dar merge si cu masina suspendata pe partea stanga.

Rezervorul de lichid este situat in stanga fata si este prins in doua suruburi. Unul este imediat sub capota (sub grila de platic de unde se introduce lichid) se deschide cu cheie de 10 si unul este jos in stanga si aveti nevoie de un clicket cu prelungitor si cap de 10 . Mai este prins cu un mic colier. Rezervorul este destul de lung are cam 50 cm.Mai are si firele electrice care vin de sus in motoras si doua conducte prin care pleaca lichidul , sunt pe partea stanga jos.

Dupa ce desfaceti cele de mai sus el se scoate prin partea de jos a masinii .

Rezervorul are atasat pe stanga lui motorasul. Aceste este prins de el printr-un colier infitp in rezervor pe spate si in partea de jos este bagat printr-o prelungire (platic) in rezervor. Pe acolo isi trage lichidul . In parti are doua iesiri prin care lichidul pleaca spre geamuri .

Problema mea era ca prin partea de jos a motorasului imi pierdea lichid deoarece se rupsese platicul prin care isi tragea lichidul din rezervor .

Succes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Foarte util, unde este colierul de care ziceai şi surubul de jos este usor vizibil? era fain daca faceai niste poze, si au am probleme cu vasul, nu pot niciodata sa-l umplu si nu stiu pe unde curge, am sa incerc sa-l dau jos cum ai zis, sper sa pot. Multumesc mult.

Edited by Luciano

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niste poze ar fi sfinte :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pompa de spalare(motorasul)se poate scoate si prin bara.Adica:scoateti grila aia neagra din bara de pe partea soferului si aveti acces la motoras.Si eu l-am schimbat.E foarte simplu.

Colierul care tine pompa e din plastic.Are o tata mica, care e infipta in rezervor.Trebuie tras de pompa inspre exterior(cu putina forta) pana eliberati colierul din rezervor dupa care trageti de pompa in sus ca sa iasa tevusca infipta in rezervor.

Nu va fie frica sa trageti ca nu aveti ce rupe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mersi mult! O sa incerc sa vad ce reusesc...dar niste poze ce bine ar prinde...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merge si cum a explicat comisarul, umpic de chinuiala dar cu perseverenta se poate! eu am depistat gaurica, am lipit-o si de atunci, nu mai am probleme, cred ca umplu vasul cam la o luna jumate-doua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

salut baieti. aveti idee daca pompa de apa are vreo garnitura ceva? pierd toata apa instant. eu am scos pompa din vas dar nu de tot. doar sa golesc vasul sa nu-mi inghete si cand am pus-o la loc mi-a curs tot lichidul instant.

Edited by cataa207

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0