• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
sabinilie

Ora Reducerilor - Petrom

5 posts in this topic

Dragi colegi (e),

Impart si cu voi o stire, care pare interesanta:

La Petrom, toamna începe cu reduceri la carburanţi! Bucură-te de carburantul tău preferat cu 40% mai ieftin în staţiile selectate Petrom participante la promoţie.

„Ora reducerilor” se desfăşoară în zilele de 11, 12, 18, 19, 25 şi 26 septembrie, între orele 11.00-12.00, în câte o staţie Petrom selectată.

Weekendul acesta îţi poţi face plinul cu 40% mai ieftin, sâmbătă, 11 Septembrie la staţia Tudor Vladimirescu, din Bucureşti, Bdul Tudor Vladimirescu nr. 64-78, Sector 5 şi duminică, 12 Septembrie la staţia Mihai Bravu, din Bucureşti, Bd. Mihai Bravu nr. 566, Sector 3.

Consultă regulamentul campaniei pentru mai multe detalii.

Sursa: Petrom Extranet - Public

Sau: Petrom Intranet

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Se intelege din regulament (vezi ANEXA 1 LA REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE „Ora Reducerilor” - Lista de statii din care se vor alege cele 6 statii pentru a participa la „Ora Reducerilor“) ca doar in Bucuresti va fi campania respectiva. Restul tarii "e degeaba, da'n provincie". Aici avem un limbaj de cartier cenzurat, Petromul si asociatii. Oricum, am 3 ani de cand nu mai alimentez de la Petrom: o teapa e suficienta.

Edited by sabinilie
limbajul

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu chiar ma bucur ca aceasta campanie are loc numai in Bucuresti.. Cine ar vrea carburant cu -40% :Raised Eyebrow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Va agitati degeaba. Azi a fost promotie in cartierul prietenei, in drumul taberei, la o benzinarie apropiata de Mall Plazza. Coada s-a format inca de ieri si ajunsese pana la intersectia Razoare. Cine stie cartierul stie si cat de mare e distanta. Cum nu are nimeni voie sa bage benzina in bidoane ci doar in rezervor, toata lumea face o economie de aproape 1 mil (zic si eu, n-am stat sa calculez). Cat din milionul ala il cheltuiti pe mancare, apa, tigari cat timp stati si asteptati la coada? Dar cata benzina consumati stand la coada? Asta ca sa nu mai zic ca e posibil sa pierdeti o noapte si sa nu prindeti promotia.

E o mare porcarie. Parerea mea :hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca e vorba de benzinaria de la Favorit, distanta pana la Razoare se masoara cam asa:

3 statii de autobuz :whistle3:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now