• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
jocotuning

Jante aliaj vs Jante tabla

3 posts in this topic

Am nevoie de niste pareri pro si contra in legatura cu cea ce vreau sa fac.

Am niste jenti de tabla de 6x15" vreau sa-le fac pe 8x15 in fata si 9x15 in spate. Am gasit o firma din Ungaria care modifica jentiile de tabla de la 13" pana la 17" si garanteaza - exactitate ,precizie de fabrica - tottul se face cu aparate speciale, trebuie sa duci 4 jenti de tabla in stare foarte buna (nelovite),si marimea la care vrei sa faci.

cateva poze:post-10622-095560300 1284287467_thumb.jpgpost-10622-042154000 1284287491_thumb.jpg

- manopera pentru modificare (janta tabla 15") este cam 170 ron/buc ,anvelope am si, drumul pana in Ungaria nu ar fi o problema!

Jentiile de aluminiu sunt cam grele in comparatie cu jantiile de tabla,care este mai usor la janta aliaj acela e scump, sau cel jeftin si usor se deteriorizeaza de la o groapa - eu zic ca se poate face si o janta de tabla sa arata bine,

eu mam gandit la o varianta cromata 8x15 si 9x15post-10622-011773100 1284287190_thumb.jpg Cam asa arata pe masinapost-10622-079637400 1284287735_thumb.jpg

Deci astept... pareri pro si contra.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

pai hai sa le luam pe rand si incep cu pareri contra :

- cu 8J/R15 fata poate merge dar cu 9J/R15 pe spate ce faci cu aripile de spate cand pui rotile late ca iti ies in afara ?

- una peste alta in final te vor costa destul de mult cu modificat, sudat, sablat si cromat

- jantele cromate daca le atingi sare imediat cromul si dupa aia arata ca naiba si de reparat local nu ai cum ca trebuie iar bagata in baie de crom si te costa.

pareri pro :

- sunt ceva inedit nu prea vezi asa ceva pe strada.

Acum sfatul meu daca tot ai niste bani si vrei jante zic ca cel mai bine este sa cauti unele de aliaj second-hand pe R15 facute de o firma cunoscuta un made in Germany sau macar Italy care sa-ti placa si care sa nu fie lovite sau sudate si rezolvi problema mult mai simplu si mai ieftin, sau daca vrei iti recomand eu un site cu jate noi Rial (made in Italy)la preturi foarte bune, am luat pentru cineva pe R14 la 270 RON bucata deci 1080 RON setul cu tot cu prezoane si inele de centrare pentru Opel si pe R15 sunt 280 RON deci eu zic ca se merita.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:

- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;

- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;

- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;

- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;

- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);

- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;

- scrierea cu diacritice este optionala;

- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.

În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.

Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

Edited by Botosu
din regulament

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now