• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Ayli

Leasing prin Di-bas

2 posts in this topic

Buna tuturor! Are cineva leasingul facut la di-bas leasing? Din ce am citit pe forum, lumea nu prea se inghesuie la ei. Din desfasurator vine totusi rata cea mai mica (103 EUR spre deosebire de BCR cu 110 EUR, spre ex) din cate am vazut pana acum. La ce ar mai trebui sa fim atenti atunci cd ne alegem compania de leasing?

Edited by Ayli

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Sunt OK. Am prieteni care au acolo si per total ies mult mai bine ca BCR. In plus ai totul all in one ( ma refer la service si leasing) - ca locatie si servicii. In plus te anunta prin SMS de rate si alte mici kestii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now