• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
RACHIM

Navigatie aftermarket

3 posts in this topic

Ma bate gandul sa imi cumpar o navi aftermarket si cea la care ma tot uit este produsa de Dynavin. Sunt curios sa aflu cateva pareri de la cei care au asa ceva montat pe masina.

Unitatea de care vorbesc este aceasta:30482_ku4eahygp_th.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

am vazut in vara ceva asemantor montat pe masina unui amic.

parea destul de multumit de unitate.

din ce imi aduc aminte pot fi adaugate diverse module, pt cam de marsarier, pt gps, pt telefon, pt tv... etc.

verifica ca modelul ales de tine, stie sa comunice cu BC-ul masinii si comenzile de pe volan, altfel pierzi cateva functionalitati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unitatea de care vb poate comunica cu Bc-ul si pastreaza si meniurile ascunse. Sunt foarte curios care este calitatea sunetului fata de CD30 Mp3. Am vazut foarte multe pareri de la proprietarii de BMW care au aceasta unitate si spun ca sunt destul de multumiti de calitatile acesteia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now