• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
DanielBogiu

Focsani - AUTO AISS

4 posts in this topic

Salutare tuturor!

Pentru ca reprezentantii moldovei lipseau, am gasit necesar deschiderea unui topic.

Astept pe toti cei care au trecut pragul reprezentatei AUTO AISS - Focsani sa isi spuna parerea.

Pentru inceput va pot spune ca relatia cu ei decurge destul de bine...

Anul trecut am cumparat doua masini de la ei, ambele Opel Astra. Privind partea de vanzare, baietii sunt bine educati si isi doresc sa vanda, lucru pe care il reusesc cu succes. Exista si partea de negociere la care sunt dispusi etc. Pe partea de service insa, gata s-a terminat. Nu prea mai suntem prieteni. Ex: Astra mea este achizitionata in a 10-a 2010. Este classic III si evident pentru a diminua pretul, chiar daca ii pui toate obtionalele posibile are diverse lipsuri: bandouri laterale, masca ceasurilor de bord desenata cu argintiu, perii cromate la geamuri etc. Toate acestea nu se pot monta in momentul de fata in fabrica si necesita revenirea la service pentru comanda si montare. Problema insa: daca mergi si le ceri sa iti spuna un pret si dorinta ta de imbunatatire a autoturismului proaspat achizitionat, este un pic de insulta, intr-o oarecare masura. Ma refer la faptul ca se vede ca ei efectiv (service-ul) nu sunt interesati de postvanzare. Masina este in garantie, deci urmatoarea perioada va trebuie obligat sa vii pe la ei. Nu stiu ce preturi au alti dealeri in tara, insa pot spune ca la accesoriile de dupa...la noi... preturile sunt destul de HI. Nu pot spune ca trateaza rau clientii. Insa se cunoaste diferenta... intre vanzare si post vanzare.

Deocamdata am doar 3700 Km.

Dupa prima revizie voi reveni cu detalii.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Am facut eu prima revizie la ei,la o Astra H si pot spune ca am ramas placut surprins.Am platit 463 ron,avand motorul 16xer.Masina nu am cumparat-o de la ei pentru ca nu au fost flexibili la negociere.Nu merita sa cumperi de la ei si cu atat mai mult sa iti montezi la ei lucrurile cu care vrei sa iti imbunatatesti masina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu pot spune ca per total am o experienta placuta din vizitele avute pe partea de service...

Deci vorbind strict de service :

PRO:

-se poarta foarte frumos cu clientii,

-sunt foarte saritori,

-incerca sa taxeze cat mai corect piesele si manopera (si asta fara pile),

-dupa cele 2 revizii la ei am gasit toate "resturile" depozitate in cutiile originale,

CONTRA:

-sunt lipsiti de experienta, in probleme mai delicate ale masinii nu stiu cum sa procedeze

Share this post


Link to post
Share on other sites

am o Astra H si in urmatoarea perioada voi fi in Focsani cu treburi. Cit sunt acolo va cam trebui sa ii fac revizia periodica (la 15000 km). Intrebarea: merita mers la Auto Aiss, sunt profesionistI?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0