• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
gabi_mott

SUGESTIE

3 posts in this topic

Salut am si eu o sugestie :D sper sa nu se supere nimeni ...dar as vrea sa se mai faca o arie cu SCHIMBURI...persoanele care doresc sa schimbe cate o piesa,accesoriu auto :D ce ziceti?

macar un raspuns inainte sa se inchida topicu pls

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Buna

Am si eu o intrebare pt admini. Exista foarte multe topicuri inchise. Am gasit unul (Pe volan in dreptul claxonului mi-a crapat pielea (pe airbag) ) in care doream sa pun intrebari. De ce se pune pumnul in gura unui subiect?

Share this post


Link to post
Share on other sites

S-a rezolvat! A fost o greseala.

Multumim de observatie!

:hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now