• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
fusioncid

Problema cu cd playerul la CD30 MP3

1 post in this topic

Am si eu o problema cu CD30 MP3. Mi-a agatat un CD la un moment dat, nu mai vroia sa iasa nicicum. L-am tras afara cu o penseta dar cred ca acum s-a stricat sistemul ala care trage CD-ul inauntru, pentru ca il trage doar 80%, dupa care ramane blocat. Exista vreun service (in Bucuresti) unde se ocupa si cu astea, ca la Radacini Motors mi-au spus ca ei nu au treaba cu unitatile audio... De AUX IN din ce am inteles nu auzisera desteptii de la Opel in 2007... ma mir ca are CD si nu caseta masina :) Mersi anticipat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0