• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
georginyo

Noul Astra GTC

1 post in this topic

Opel prezinta primele imagini oficiale cu cea mai noua generatie a sportivei Astra GTC, masina a carei productie va incepe in iunie si a carei premiera oficiala va fi in toamna. Peste o luna Opel va da detalii tehnice, insa e de asteptat sa vedem un motor de 2 litri, 213 CP care sa faca din GTC un concurent important pentru Renault Megane Coupe. In prezent, cel mai puternic Astra GTC costa circa 27.000 euro si dispune de un motor de 200 CP.

http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-8550187-video-opel-prezinta-primele-imagini-oficiale-cel-mai-puternic-astra.htm

Sa-l vedem in Septembrie!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now