• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
Botosu

astraclub.ro reorganizeaza sectiunea de publicitate

3 posts in this topic

revenim cu detalii, acum lucram la partea birocratica :beach:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Noutatile constau in principal in redenumirea zonei de publicitate, zona care se va numi Astra Market, si in introducerea unui set de reguli noi care au ca scop incetinirea procesului de transformare a forumului intr-un bazar generalizat. Aceste reguli noi au fost gandite astfel incat sa nu ingradeasca activitatea membrilor normali care nu desfasoara activitati comerciale.

Incepand cu data de 1 noiembrie 2011 persoanele fizice si juridice care desfasoara activitati comerciale isi vor prezenta ofertele strict in zona "Publicitate" (subforum nou), dedicata exclusiv lor, respectand Regulamentul.

Persoanele care prezinta oferte doar ocazional nu vor fi afectate in vreun fel de modificari, insa regulamentul celorlalte subforumuri din Astra Market prezinta anumite modificari incepand cu data de azi, ca urmare a reorganizarii.

Toate persoanele care sunt afectate de modificarile realizate (cei ce au discutii deschise in zona "Publicitate") vor trebui sa se conformeze noului Regulament pana cel tarziu la data de 1 decembrie 2011, in caz contrar discutiile vor fi sterse.

Pentru a simplifica lucrurile, cei care achita in avans 12 luni, beneficiaza de 1 luna gratuita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pentru detalii legate de plata va rog trimiteti un email la office.

PS:

sau lasa-ne date-le de contact mai jos.

Edited by Botosu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0