• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
PZS

Trucaje fotografii

4 posts in this topic

Ma chinui de vreo 2 saptamani sa modific culoarea unei imagini. Am vizionat tot felul de tutoriale ale unor programe de editat fotografii dar nu se lipeste nimic de mine. M-am convins... sunt antitalent, n-am nici o treaba cu evolutia tehnologiei in materie de informatica, deci singura solutie este sa apelez la altcineva ! Poate cineva sa ma ajute cu editarea unei fotografii astfel incat sa vad cum arata in diferite variante de culori ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Nu stie nimeni Photoshop ? Am mare nevoie de ajutor ! :((

Share this post


Link to post
Share on other sites

Incearca Picasa de la Google. E free si face treaba buna. Nu este la nivelul Photoshop-ului dar te poate rezolva rezonabil. E si destul de usor de folosit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0