• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
morpheusst

Problema la franare

3 posts in this topic

Salut!

Am si eu o prb de ceva timp. Imi troncanea ceva pe fata si am fost la service sa vedem care ar fi problema, baietii de acolo au constat ca a fost bieleta de directie, au schimbat-o , au insurubat-o aproximaiv ca pe cea dinainte, dar nu am ajuns sa fac ungiul inca...........Acum nu mai troncane, deci au rezolvat problema, sa zic asa. Acum 2 zile mi-am luat cauciucuri noi de vara, le-am schimbat cu cele de iarna ce am observat, nu stiu daca are vre-o legatura cu faptul ca mi-am schimbat bieleta de directie, dar cand pun frana, masina trage destul de rau intr-o parte, e posibil sa fie de la unghiul de fuga sau sa fie alta problema? S-a lovit careva de aceasta problema pana acum?

Va mutumesc anticipat!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Nu cred ca intereseaza pe nimeni dar totusi am sa postez rezolvarea, cl putin in cazul meu.....Si de la unghiul de directie pot aparea probleme de genul sa traga putin intr-o parte....Problema a fost rezolvata in acest fel!

O seara excelenta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. Este logic ca atunci cand se intervine asupra oricarei componente de directie se face geometria rotilor (unghiul de cadere - de inclinare). Lucrul acesta trebuia sa-l faci imediat dupa interventie.

Cu stima. Edited by giks25

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0