• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
mihail75

Iasi - Ande motors

4 posts in this topic

Buna,

am primit de la Opel un mesaj cum ca la Iasi s-a deschis un (mult asteptat) nou dealer, Ande motors. Chipurile am scapat de Gold&Platin, ceea ce nu ar fi rau. Stie cineva ceva de acest nou dealer? A fost la service, care e experienta? Am inteles ca ar fi in Valea Lupului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Salutare.

Am fost eu la Opel-Caremil, pentru clema la CIM. Am recunoscut 2-3 fete (fetze) de la G&P, 2-3 de la Dacia-Nissan si gata marea reprezentare a Opel in Iasi. Mai mult ca sigur, la vara, revizia (deh, masina in garantie) o sa o fac la AutoAiss - Focsani, ca tot am drumuri acolo. Ma mai gandesc, mai ales daca se va prelua si politica de a nu permite accesul langa masina, la verificari.

Cu stima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

macar ai fost multumit de ce au facut? a durat mult? scump?

P.S. la Focsani am fost si eu o data, pare ok.

Edited by mihail75

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

Tocmai am facut cunostiinta cu cei de la tinichigerie Ande Motors, după ce J-ul meu a fost sters intr-o parcare. Am avut aripa stanga spate infundata si bara spate cu vopeaua luata pana la plastic pe o portiune semnificativa. Azi am scos masina de la ei si, la ce au facut, respect. Tabla indepatata la forma initiala, la modul ca nici nu-mi dadeam seama daca a fost sau nu lovita, bara din spate facuta impecabil, inclusiv in locurile in care am luat un stalp in parcare + alte bube.

Ca bonus, masina curatata interior + exterior, schimbat bec frana spate care se arsese chiar cand am ajuns la ei (moca, chiar daca costa 6 RON + manopera), plus un polish pe portiera fata sofer unde imi luase unul lacul la un moment dat. Bonus de efect, schimbat suportul de numere din alea cu Gold & Platin in altele noi cu Ande Motors.

Ce m-a impresionat foarte mult a fost atitudinea lor si modul in care mi-au tratat problema, calitatea lucrarii si faptul ca s-au incadrat in termenii initiali. Ce nu mi-a prea placut a fost ca a durat 5 zile fix de cand am dus masina, dar asa ne-am inteles initial, deci nu e vina lor. Are de-a face cu faptul ca sunt cativa angajati in concediu si lucreaza in formatie redusa.

Nu stiu daca asa se poarta cu toata lumea sau doar cu cei care au luat masina de la fostul G&P, dar le dau scor maxim la tratat incidente. Per ansamblu, e mult mai bine ca la G & P. Sper ca vopseaua sa tina, sa nu-mi sara maine-poimaine si sa-i fi laudat degeaba :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0