• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
oviovi

Despagubire RCA

2 posts in this topic

Ma scuz anticipat daca postez intr-un loc gresit dar m-am tot invartit pe site si chiar am mare nevoie de ajutor.

In vinerea mare am avut un accident;o doamna a ignorat stopul si mi-a iesit in cale,nu am mai putut sa o evit si am facut masina praf(un opel astra f caravan-97,1.6,16 valve,cu dotarile-aer conditionat,geamuri electrice fata,dublu airberg,oglinzi electrice-incalzite,faruri reglabile,volan piele)Bine merci femeia mi-a dat asigurarea iar astia la asigurari(ASTRA SA)imi dau dauna totala-1300 euro,cu care nu imi pot cumpara o alta masina la fel.Asiguratorul a facut calculul cica de la pretul de catalog,scazand uzura masini,eeeeeeeeee aici am nevoie de ajutorul dumneavoastra,VREAU SA AFLU SI EU PRETUL REAL DE CATALOG PENTRU MASINA MEA CU DOTARILE CARE LE ARE,pt ca mi se pare ca nu sunt seriosi cei de la asigurari si vor sa ma fenteze.

O alta problema la care indraznesc sa va cer ajutorul este aceea legata de RECAROSARE.daca as dori sa fac asa ceva ce acte si cum trebuie sa procedez,de mare ajutor ar fii si un calcul financiar sa vad daca merita sau nu.

MULTUMESC ANTICIPAT TUTUROR CARORA O SA MA AJUTE!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Nu inteleg Pret real,te duci frumos la ei si ii intrebi de la ce dealer comanda piesele si te interesezi de ele cat costa NOI,sau mai ie o varianta sa dai injudecata firma de asigurarii,chestia cu recarosatul este ca iti trebuie toate actele celeilalte masini la zi,sa nu figureze radiata sau furata.mai asteapta pareri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0