• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
vgh

Di Bas Bucuresti - fundeni

2 posts in this topic

Oameni buni, aveti grija la perioada de garantie pe care o acorda DiBas la tinichigerie. Eu am schimbat o usa la ei in 2009. Dupa nici 3 ani mi-au aparut mari puncte de rugina la baza usii. Am sunat la ei si mi-au spus ca in 2009, garantia era de 1 an si 8 luni. Desigur, a expirat... Adica, reparatie de mantuiala, sa tina ata cat este garantia. Faza e ca acum trebuie sa o fac singur. Poate stiti un tinichigiu bun si care sa nu se arunce aiurea la bani. Multumesc anticipat!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Si eu am avut experienta neplacuta cu DiBas...

Decat sa mai apelez la ei mai bine o repar in fata blocului...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0