• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
antidote

Forum inaccesibil

6 posts in this topic

Salut.

Am incercat in ultima perioada sa intru pe forum si n-am reusit. La inceput am crezut ca e o problema temporara dar se intampla prea des. Aveam aceeasi problema si din alte retele precum RDS sau clicknet. Ma intampina eroarea de mai jos si orice buton as fi apasat, nu scapam de ea:

An Error Occurred

Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.

[#2000] You are not allowed to visit this forum.

Am dat clear cookies, am folosit calculatoare ale prietenilor....nimic.

Pana azi cand am incercat sa intru cu Tor Browser - care functioneaza cu server proxy - si se prezinta ca avand un IP din afara tarii si am constatat ca forumul e de fapt perfect functional.

Aveti idee ce se intampla? Cred ca multa lume are probleme. Am cautat pe forum informatii despre acest aspect dar n-am gasit nimic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

da-mi un ip de pe care nu merge si ce link incerci sa accesezi.

multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut! Si la mine se- ntampla de vreo doua saptamani, e drept ca in 99 % din cazuri accesez forumul de pe telefon ( XPeria cu Android) dar reusesc sa intru apasand " Full version" din partea de jos a paginii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De exemplu ceva din reteaua 193.32.100.0 /24

Share this post


Link to post
Share on other sites

exista restrictie doar pe .17 si pt asta trebuie sa ii multumesti lui "ochiu_maro@yahoo.com "... daca iti suna cunoscut.

nu mi-ai spus ce link incerci sa accesezi cand primesti "#2000"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mda, e clar. E banat IP-ul. Nu stiu cine e eroul respectiv, dar asta e. Macar vad ca acum imi merge de acasa de pe RDS. Mersi.

P.S. Eroarea intra pe orice link.

Edited by antidote

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0