• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
Butzy

Instalatii GPL Timisoara

1 post in this topic

Salutare tuturor,

Am si eu un Astra G din 1999. Motorul este un 1.4 16V si are montata instalatie GPL (instalatia este veche de cand masina, din 99. Masina a fost cumparata second hand). O problema este ca in timpul mersului (pe gaz) se opreste din senin, ca si cum nu s-ar mai alimenta. O alta problema consta in faptul ca instalatia este de fabricatie olandeza (sau ceva de genul) si in Timisoara mai toti mi-au spus ca nu stiu sa o regleze si nu prea stiu ce sa-i faca. Ar trebui schimbata si butelia iar cei de aici spun ca nu prea au cum sa o schimbe ca are sistem de alimentare cu furtune si nu cu tevi asa cum se folosesc la noi in tara.

Ma puteti ajuta cumva, stiti vre un atelier mai bun? Am cam incercat la asa zisii cei mai buni (dupa cum am auzit), la atelierele din Freidorf, de pe Calea Buziasului si de pe Spl. Penes Curcanul, nr. 6.

P.S.: Ce-mi puteti spune despre cei de la serive-ul auto Pit Stop?

Va multumesc anticipat (sunt nou pe aici si este primul meu topic).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0