• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
cristiancrs

Urcare Geamuri din cheie

5 posts in this topic

Salutare,posed un Opel Astra H din 2005 1.7 cel cu 80 de cai,nu am activat BC-ul,si acu as dori sa il activez,daca il activez se poate rezolva ridicarea si coborarea geamurilor din fata de pe cheie ? as dori sa aflu daca este posibil la acest model

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Legat de BC, depinde ce display e montat pe masina.

Legat de ridicare geamuri din cheie, trebuie sa ai pe masina (in portbagaj, in partea stanga - modul cu multe mufe si sigurante) modulul REC. Unele il au, altele nu, in functie de optionalele de pe masina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am auzit ca merge si pe cel mai mic display activat bc! Pentru geamuri, poti activa cu op-com, cum zicea si colegu aici, trebuie sa ai in stana in portbagaj o cutie cu sigurante asa,daca nu ai modulul rec nu poti activa! Si bineinteles car.pass, eu nu il am, sa dau 400 ron sa mi.l dea e prea mult!

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu l-am activat la un prieten cu un tester tech 2

si tot display mic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie mi l-a activat un coleg de pe forum cu Opcom, iar carpass-ul nu costa atat de mult cum se zicea mai sus...in jur de 150 lei in Romania si 20 euro in Germania!:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0