• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
Bogdan2128

Chip tuning 1.7 CDTI 81 kw/ 110 cai

2 posts in this topic

Buna ziua ! sunt fericitul posesor al unui Astra H din 2009 1.7 cDTI de 110 cai si as vrea sa-i fac un remap ! ... din cate am vazut pe site-uri de tuning, as ajunge undeva la 140cv si 320 nM :Drooling: in loc de 110 si 260 ! as dori sa stiu daca mai sunt care au facut acest remap pe acest tip de motor si care sunt rezultatele...!

ps: deschis acest topic pentru ca am vazut discutii despre remap dar numai pentru 1.7 de 80 ,respectiv 100 cv !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

search

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0