• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
liviuionutz88

Astra H 1.6 105/115cp vs Astra H 1.3 CDTI 90 cp

3 posts in this topic

buna ziua,daca am postat in sectiunea gresita,imi cer scuze !sunt relativ nou pe forum, am o mare dilema: nu ma pot hotara ce tip de motorizare sa aleg ,pentru ca la modelul masinii m-am hotarat deja,si o sa fie o ASTRA H ! Am citit si rasfoit toate postarile despre aceste motoare ! Ca si posesori ,ce motorizare credeti ca este mai fiabila/ieftina de intretinut ! sunt relativ tanar,nu imi iau masina sa fac liniute,ci doar sa ma deplasez intr-un oras care inca nu este sufocat si nu este asa aglomerat "Focsani" ! mentionez ca nu fac mai mult de 10.000 de km pe an,de aceea am luat in calcul benzinarul!Deci ce credeti ca ar fi mai avantajos de intretinut :

1.6 105/115 cp sau 1.3 cdti 90cp !

va multumesc de ajutor !

masina va fi SH, bugetul nu-mi permite una noua ! :(

Edited by liviuionutz88

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

La diesel daca ai probleme cu volanta te costa aprox 1000 EUR reparatia.

La doar 10000 km pe an as alege benzinarul, fiind mai ieftin la achizitionare. Totodata, e mai silentios.

De asemenea, mai putine probleme intalnite la benzinar.

Singurul avantaj al motorului diesel e consumul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Mihai din cate am inteles,la 1.3 cdti nu ar fi asa stralucit consumul in oras,care se ridica undeva la 7-8% ,diferenta nu ar fi mare,tinand cont de faptul ca motorina e ceva mai scumpa decat benzina ! Consumul este consum, cand rezervorul se goleste,il alimentezi,cand volanta cade,te cam chinui sa scoti 1000 E cash !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0