• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
dan_yl

NCDR 1100

3 posts in this topic

salut

Am un sistem NCDR 1100 din cate am citit pe forum nu s-a scris mare lucru,as vrea sa stiu cum functioneaza,radio merge dar cand pun cd-ul dupa cateva secunde il scoate,la fel si cu magazia de cd-uri care o am in torpedou as vrea sa stiu cum functioneaza sau daca are cineva vre-un manula de utilizare sau ceva indrumari,orice informatie e bine venita

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Salut. Singurul moment in care imi da cd-ul afara e atunci cand e zgariat (am observat ca e foarte sensibil) si daca atunci cand suprafata neprintabila a cd-ului este mai putin mata (este aproape transparenta) imi apare mesaj pe G.I.D. ''sa introduc cd-ul cu partea printata''. Eu inca nu am incercat cu un cd cleaner, insa iti recomand aceasta metoda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ms, am sa incerc varianta asta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0