• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
gabi_mott

Vand cursiera DHS

4 posts in this topic

Cursiera DHS 2 defecte

lipsa 2 spite si cablu de frana spate rupt

PM daca esti interesat pret de iarna

post-14221-0-15477400-1351450159_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Vezi ca iar o sa-ti inchida topicul. Pretul e obligatoriu (daca nu ma crezi, citeste regulamentul), nu optional si trebuie pus in topic (nu toata lumea o sa-ti deschida poza).

Share this post


Link to post
Share on other sites

merci ...am scris pretu si e scris si in poza si am pus si in subtitlu nu stiu de ce nu apare....PRET 300 RON NEG dar e rezervata

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0