• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
mafya4ever2007

cod motor si serie opel astra g 16.16V

2 posts in this topic

salut...sunt nou pe acest forum...am achizitionat de 3 luni un opel astra g 16_16V din 2001 ,pe 2 februarie imi expira al treilea rand de nr rosii am facut programare rar pt cartea masini....toate bune si frumoase pana am ajuns la cod motor si serie....a verificat un mecanic de acolo de la rar dar eu am rugina de nu poti sa vezi nimic pe motor,adica nu se cunoaste nimic acolo unde ar trebui sa fie cod si serie motor decat rugina cat cuprinde....va rog sa ma ajutati cu un sfat cu ce as putea sa curat zona aceia sau cum altfel pot afla seria si cod motor ?

multumesc ! :Whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Posteaza unde trebuie data viitoare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.