• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
flo_0684

dreptul la circulatie in romania cu nr straine!

3 posts in this topic

sal am vrut sa deschid un topic cu acest subiect poate uni dintre noi au masini inscrise pe bulgaria franta spania etc si care nu stiu ce anume se va intampla cu masinile lor.am citit un pic pe net si am vazut pe un site al unei case de avocati ca nu este posibil sa se interzica dreptul la circulatie pe teritoriul romaniei a autovehiculelor inmatriculate in alte tari.tare bucuros as fi daca cineva care cunoaste aceeasta problema cu noua lege sa ne spuna si noua deoarece eu am o astra f1994 care arata beton si merge beton pe care am luato din italia cand lucram acolo(masina mi-a fost data gratis)si am vrut sa o inscriu in romania acum 2 ani si mi sa cerut 1800 e cred ca este destul de mult pt o masina care daca ti la ea mai ingroapa un logan:)) asa ca as fi tare recunoscator daca cineva care cunoaste aceasta lege sa ne spuna daca mai putem circula(legal)cu masini inscrise in alte state//////multumesc mult

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Prietene, stai linistit! Nu exista nici o lege care sa-ti impuna lucrul asta. Altfel vedeai oprite de politie numai masini cu numere straine, pentru a fi confiscate... Eu am o masina inmatriculata in Romania si stau cu ea de 4 ani in Grecia, binenteles ca vin anual ,chiar si de 2 ori pe an, in tara. Care e singura problema? Sa nu ai ceva in neregula, un fals ori alte vrajeli. Cit despre gura lumii, nu o poti astupa nici cu rahat... :American Flag: . Constitutia UE, nu face nici o referire la asa ceva, si atunci este valabil ceea ce era trecut in acordul dintre state, inainte de UE. Sint anumite reglementari in ceea ce priveste carnetul de conducere, dar si asta e o aberatie din moment ce s-a trecut la modelul european. SInt destui fraieri, care din invidie, spun lucruri fantastice despre masinile din alte state. Unii uita sa spuna ca i-a oprit politia cu emigranti fara drept de munca in masina, si atunci te baga la trafic de persoane, ca folosesc masina inmatriculata in alt stat, la diferite sevicii, adica ca si masina de profesioist al unei meserii, si atunci te baga la evaziune... Eu am fost controlat de 3-4 ori, si chiar de 2 ori la maximum, adica nu rutina, au vazut, au cercetat, si s-au lamurit dupa care mi-au urat o zi placuta in continuare. Asta e!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu prea cunosc cum sta treaba cu legile fiindca se tot schimba ceva si sunt cam ambigue dar din ce inteleg de aici sa inteleg ca pot cumpara masina din ungaria si sa o las inmatriculata acolo si sa circul cu ea in tara fara griji? Tin sa mentionez ca am cetatenie dubla doar ca nu am adresa pt ungaria trecuta in buletin si cum as putea sa o trec pe numele meu in ungaria. Ma intereseaza lucrul acesta pt ca am mai vrea sa iau o masina pt nevasta peste 1 an 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0