• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Flaviu5

martorul chita cu masina se aprinde in mers si ramane aprins cateva minute apoi se stinge

2 posts in this topic

Salut,

Am un Opel Astra H din 2004 motor CDTI 101 cp. Am urmatoare problema: martorul chita cu masina se aprinde in mers si ramane aprins cateva minute apoi se stinge, se aprinde de obicei cand urc o panta si accelerez mai tare. Cat timp martorul este aprins masina nu mai acceleraza cum trebuie si nu mai este la fel de stabila. Am facut testul agrafa si imi apare eroarea ECN 050074

din cate am citit ECN 050074 are ceva legatura cu senzorii ABS si poate aparea si din cauza drumurilor proaste.

Am fost la un service auto si nu mi-a rezolvat problema.

Imi spuneti va rog daca ati avut si voi problema asta si care a fost solutia?

Multumesc

Flaviu.

Edited by Flaviu5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.