• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
flo_0684

inmatriculare astra f 1994 1.7 tds

3 posts in this topic

salut deschid acest topic in speranta ca voi gasi pe cineva care se duce sa inmatriculeze o astra f 1.7 tds si sa ne spuna si noua cam cat costa taxele la rar si timbrul de mediu dupa noua lege.va multumesc si poate se gaseste cineva daca nu eu am in plan dupa 15 martie sa ma duc sa imi inscriu astra mea (imi este cam greu sa ma despart de ea sa o bag la dezmembrari masina este inscrisa pe bulgaria)asa ca daca voi fi primul care se va duce sa faca R>A>R-ul la masina si sa vad cat este timbrul de mediu cu cea mai mare placere postez toate costurile o zi buna tuturor!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Si ai rezolvat pana la urma? la ce costuri ai ajuns. Si eu am un x17dtl din '95 si nu e platita taxa de mediu si sunt chiar curios

Share this post


Link to post
Share on other sites

salut am vb cu un avocat si mi-a spus sa i fac r.a.r ul la masina sa iau foaia de la finante si se rezolva in instanta taxa de mediu a fost declarata ilegala asa ca o rezolvam fara sa mai platim taxa si apoi sa recuperam i fac actele in r.a.r si mai merg pe numere de bulgaria pana se da sentinta ca este ilegala apoi ma duc sa o inmatriculez

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now