• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Sign in to follow this  
Followers 0
_mihai_

Opc - E Si Frumoasa, Si Bestia

4 posts in this topic

Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Nush de ce am impresia ca seamana foarte tare cu

Oricum....super tare prezentarea :up:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu care cu care seamana si chiar nici nu conteaza, amandoua sunt BESTIALE si as zice chiar cu un plus pentru al doilea, care nu mi-a venit sa cred ca a fost filmat pe la noi daca nu ma insel. Meserias baiatul (si cel cu camera si cel de la volan) :up: !!!

Edited by 2 Fast4U

Share this post


Link to post
Share on other sites

Filmuletul postat de mine este cel original, facut de agentia de publicitate a lui Opel. Celalalt este o parodie, sa-i zicem, care foloseste cadre furate din filmul original si muzica originala. Baiatul de la volan, insa, e foarte bun. Iar filmarea este decenta. Cu siguranta nu a fost facuta de cineva care punea mana pe camera pentru prima data.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0