• Announcements

  • administrator

   VA RUGAM CITITI

   Va rugam inainte de a posta cititi Regulamentul. Va rugam ca inainte de a deschide un topic nou sa cautati daca mai exista un alt topic deschis cu acelasi subiect sau subiect asemanator. Va rugam pentru a usura lectura unui topic sa nu mai citati un post anterior utilizati functia "fast reply". Va rugam inainte de a posta sa cititi cu atentie titlul topicului pentru a vedea daca va incadrati in acel titlu. Va rugam cititi REGULAMENTUL Noi membrii : Va rugam inainte de primul post sa cititi regulamentul cu atentie, dureaza 5 minute. Va rugam de asemenea sa cititi cu atentie si rubrica Anunturi Importante de la Discutii Generale.
  • administrator

   Va rugam cititi !!!

   Va rugam cititi regulamentul sectiunii de Publicitate inainte de a deschide un nou topic sau a posta. Moderatorii pot sterge fara nici un fel de avizare orice topic sau post care nu este conform regulamentului de publicitate.
Axel Maning

Evacuare astra h 1.6 twinport

3 posts in this topic

salutare.am lipsit ceva tip,dar m-am intors cu o pofta nebuna de a o face pe neagra mea ..a mea ,daca ma intelegeti.Asa ca am inceput,usor usor,ca sunt student,( mai greu cu finantele.),cu folie rosie pe stopuri,si momentan colant negru lucios pe toata consola centrala ,+bandouri,si ma tot bate gandu la o toba sport!ce imi recomandati?am inteles ca mai pot castiga cativa caluti,nu vreau sa se auda exagerat,,vreau un sunet frumos.deci ?orice parere e bine venita!

post-36197-0-18715300-1366365449_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ce zic pe aici baietii astia, ca par ca stiu ce spun....

Share this post


Link to post

Renunta la intermediara, mareste traseul la 60mm si pune o toba sport mai putin restrictiva....eu am un z16 xep si am inceput cu o finala si intmediara schimbate cu unele port...insesizabila diferenta. Ulterior am facut o admisie custom (replica dbilas), am renuntat la catalizator, serpi 4-2-1 traseu 60+ finala sport. Acum este alta masina !

Bafta la modificat !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu vrei sa se auda foarte tare poti sa pui un silencer. Am auzit cateva masini cu el si se aud ok. Se aude mai bine decat stock-ul oricum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now